چرا کابینت ساده بهترین انتخاب برای یک خانه مدرن است ؟

کابینت ساده

کابینت ساده بهترین انتخاب برای یک خانه مدرن

وجود کابینت‌هایی ساده و بدون آرایش در دکوراسیون خانه و آشپزخانه، امروزه بیش از گذشته به چشم می‌آیند. شاید در نگاه اول اینگونه به نظر برسد که کابینت‌های ساده، زیبایی چندانی ندارند و یا خیلی به نظر نمی‌رسند، اما کابینت‌‌های ساده، خود به تنهایی جلوه‌گر و جذاب‌اند و به دلیل همان سادگی، از ویژگی‌های ممتازی برخوردارند که به راحتی با زندگی پر تنش و پر تلاطم امروزی جور در می‌آید. به نظر می‌رسد، سادگی دکوراسیون امروزی که به سبک مدرن معروف است، در تقابل با سبک کلاسیک که سبکی بسیار پر کار و پر زرق و برق است، به وجود آمده و در نقطه‌ی مقابل آن است. در هر صورت، سبک مدرن با دکوراسیون ساده و به طور خاص کابینت‌های ساده‌ی خود، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد! با وب‌سایت آکس چوب همراه باشید تا از انواع کابینت ساده و ویژگی‌های شاخص هر کدام بیشتر بگوییم.

کابینت ساده سفید

آشنایی با سبک مدرن

کابینت آشپزخانه در دو سبک اصلی مدرن و کلاسیک طراحی می‌شود. کابینت‌های کلاسیک، کابینت‌های اشرافی و پرکار هستند که از نمادها و مدل‌های سلطنتی و کلاسیک اشباع هستند که به وسیله‌ی آن‌ها آراسته شده و زینت داده می‌شوند. در مقابل سبک کلاسیک، کابینت‌های مدرن قرار دارند که به شدت، ساده و بی‌آلایش هستند و تنها چیزی که از زیبایی ارائه می‌دهند، همان سادگی‌شان است. کابینت‌های مدرن در عین حال ساده بودن، بسیار شیک و زیبا هستند و به خوبی با دکوراسیون خانه‌های جدید ما که کوچک و مینیمال هستند، خود را تطبیق می‌دهند.برای آشنایی با سبک مدرن کابینت می توانید به صفحه کابینت آشپزخانه مدرن آکس چوب سر بزنید.

انواع کابینت ساده در دکوراسیون مدرن

  • کابینت ام‌دی‌اف در دکوراسیون مدرن

یکی از رایج‌ترین انواع کابینت ساده و مدرن، کابینت ام‌دی‌اف است. ام‌دی‌اف، از خرده‌ها و ضایعات چوب طبیعی بدست می‌آید. خرده‌های چوب، پس از یکسان‌سازی و خرد شدن مجدد، توسط چسب رزین، تحت فشار بالا و حرارت به یکدیگر چسبیده و فشرده‌سازی می‌شوند و محصولی به نام ام‌دی‌اف خام را می‌سازند. ام‌دی‌اف خام، نقش مهمی در صنعت کابینت‌سازی دارد و بنا بر روکشی که بر روی آن کشیده می‌شود، خصوصیات مجزایی به خود می‌گیرد و نام آن تغییر می‌کند.

چنانچه ام‌دی‌اف خام با روکش لمینت پوشش داده شود، به آن ام‌دی‌اف گفته می‌شود که از آن کابینت ام‌دی‌اف ساخته می‌شود. کابینت ام‌دی‌اف ، تنوع رنگ بسیار بالایی دارد و انواع رنگ‌های شاد، روشن و تیره را پوشش می‌دهد، همچنین در انواع رنگ های براق و مات نیز دیده می‌شود. کابینت ام‌دی‌اف ، یک گزینه‌ی مناسب برای آشپزخانه‌های کوچک و مینیمال است، خصوصا آنکه در رنگ‌های روشن و براق انتخاب شود.

کابینت ساده ام دی اف

  • کابینت هایگلاس

هایگلاس ، یکی از دیگر متریالی است که در سبک کابین مدرن و ساخت انواع کابینت ساده مورد استفاده قرار می‌گیرد. اغلب افرادی که به کابینت‌های ساده رو می‌آورند، از هایگلاس استفاده می‌کنند، زیرا این متریال بسیار درخشنده و براق است و سبک کابینت مدرن، بسیار با آن جور و هماهنگ است.

کابینت هایگلاس ، از ام‌دی‌اف خام با روکش پلکسی‌گلس تشکیل شده است. پلکسی‌گلس، نوعی روکش از جنس پلاستیک اما با ظاهری شبیه به شیشه است و به همین دلیل، بسیار شفاف و درخشنده می‌باشد و علت درخشندگی کابینت هایگلاس نیز همین پوشش است. روکش پلکسی‌گلس ، وزن سنگینی دارد و باعث می‌شود کابینت هایگلاس لبه‌های تیزی داشته باشد، اما در عین حال، زیبایی منحصربفردی به آشپزخانه شما می‌بخشد.

درخشندگی بسیار زیاد کابینت هایگلاس باعث می‌شود، این کابینت‌ها مانند یک لامپ نور درخشنده در آشپزخانه بدرخشند و باعث انعکاس نور شوند، ازین رو برای آشپزخانه‌های با نور کم یا آشپزخانه‌های کوچک مناسب هستند. هر چه رنگ کابینت هایگلاس روشن‌تر باشد، میزان بازتابش نور آن بیشتر است و از نظر دیداری، باعث انبساط فضای بیشتری می‌شود.

کابینت هایگلاس ، ظاهری بسیار شکیل و مدرن دارد و در گروه انواع کابینت ساده و مدرن دسته‌بندی می‌شود.اگر دوست دارید مدل های بیشتری از این سبک کابینت را ببینید به صفحه کابینت هایگلاس ما سر بزنید.

  • کابینت ممبران در دکوراسیون مدرن

کابینت ممبران، بیشتر در سبک کابینت‌های کلاسیک دیده می‌شود، اما ازین متریال می‌توانید در سبک کابینت مدرن نیز استفاده کنید، اگر چه استفاده از آن چندان رایج نیست. کابینت ممبران از ام‌دی‌اف خام با روکش پی‌وی‌سی تشکیل شده است. روکش‌ پی‌وی‌سی استفاده شده در کابینت ممبران به صورت کاملا یکپارچه و بدون هیچگونه درز یا شکافی بر روی آن کشیده می‌شود و در واقع، تحت شرایط خلاء بر روی آن وکیوم و پرس می‌شود. به دلیل آنکه پی‌وی‌سی، ماده‌ای ضد آب است، می‌توان گفت کابینت ممبران هم کابینتی عایق در برابر رطوبت و آب می‌باشد.

کابینت ممبران که به آن کابینت وکیوم نیز گفته می‌شود، برای مناطق جغرافیایی مرطوب، کابینت‌های حمامی و یا کابینت‌هایی که در زیر قسمت ظرف‌شویی تعبیه می‌شوند، گزینه‌ی بسیار مناسبی است. البته اگر خاصیت ضدآب بودن کابینت ممبران خیلی برایتان حائز اهمیت است، بهتر است از انواع بسیار باکیفیت آن استفاده کنید زیرا مقاومت کابینت ممبران، بستگی به نحوه‌ی وکیوم و نوع چسبی دارد که لایه‌ی پی‌وی‌سی را به ام‌دی‌اف خام می‌چسباند. اگر این مرحله وکیوم، به خوبی انجام نشود و یا چسب بکار رفته در آن ضعیف باشد، ممکن است به مرور زمان، آب به داخل کابینت‌ها نفوذ کند و آن را تخریب نماید.

کابینت ممبران در دکوراسیون مدرن

 

چنانچه کابینت ممبران را می‌پسندید می‌توانید ازین متریال، در طرح کابینت‌ ساده و مدرن، و یا کابینت‌ نئوکلاسیک ساده استفاده نمایید. البته همانطور که اشاره شد، کابینت ممبران بیشتر برای انواع طرح‌های کابینت کلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.اکس چوب یکی از معتبرترین برندهای تولید کابینت ممبران است.

  • کابینت اچ‌پی‌ال

کابینت HPL نیز همانند سایر انواعی که از آن‌ها نام برده شد، از ام‌دی‌اف خام تشکیل شده است، اما روکشی که بر روی آن کشیده می‌شود، روکش اچ‌پی‌ال است. روکش HPL  ، از لایه‌‌های سلولزی و رزین‌های فولولیک تشکیل می‌شود و مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل محیطی دارد. کابینت اچ‌پی‌ال، در برابر ضربه، لکه و آلودگی، رطوبت و آب، خط و خش، گرما و حرارت، مواد شیمیایی و اسیدی و هر چیز دیگری که ممکن است در آشپزخانه، کابینت‌های شما را تهدید کند، مقاوم است.

کابینت اچ‌پی‌ال با مزایای باورنکردنی، نسبتا گرانقیمت است، اما دستکم سی سال عمر مفید دارد و می‌تواند زیبایی خود را تا این مدت و بلکه بیشتر حفظ نماید. کابینت اچ‌پی‌ال در سبک کابینت ساده و مدرن دسته‌بندی می‌شود و به دلیل مقاومت بالای آن، می‌توانید جنس روکابینتی را نیز از جنس خود HPL انتخاب کنید.

کابینت ساده hpl

  • کابینت پی‌وی‌سی در دکوراسیون مدرن

کابینت پی‌وی‌سی، متشکل از متریال پی‌وی‌سی است که نوعی پلاستیک فشرده می‌باشد و بدیهی است که در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاوم است. معمولا در آشپزخانه‌ها، کابینت‌های زیر لگن ظرفشویی را از جنس پی‌وی‌سی، کار می‌کنند تا به مرور زمان دچار پوسیدگی ناشی از نفوذ آب نشود. اما شما می‌توانید تمام آشپزخانه‌ی خود را نیز از کابینت PVC انتخاب کنید.

کابینت پی‌وی‌سی، بسیار سبک‌وزن است و اگرچه تنوع رنگ بالایی ندارد، اما هر روزه به تنوع رنگ آن افزوده می‌شود. قیمت کابینت پی‌وی‌سی ، نسبتا بالاست و اگر اجباری در کار نیست، شاید چندان مقرون به صرفه نباشد که همه‌ی آشپزخانه خود را کابینت پی‌وی‌سی کار کنید.

  • کابینت ساده چوبی

امروزه افراد، تمایل بسیاری به استفاده از وسایل طبیعی از جمله چوب پیدا کرده‌اند و ما شاهد بازگشت کابینت‌های چوبی به آشپزخانه‌ها هستیم. چوب از جمله متریالی است که در همه‌ سبک کابینتی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. چه کابینت‌های شما مدرن باشد و چه کلاسیک، چوب، یکی از بهترین گزینه‌های شما خواهد بود.

کابینت ساده چوبی

کابینت‌های چوبی ساده، یکی از بهترین و زیباترین کابینت‌هایی است که می‌توانید در آشپزخانه‌ی خود داشته باشید و از زیبایی، فضای صمیمی و منحصربفردی که برایتان ایجاد می‌کند، لذت ببرید. کابینت‌ ساده چوبی، فضای آشپزخانه را بسیار گرم و لطیف نشان می‌دهد و جلوه‌ای نوستالژیک و در عین حال شیک و مدرن را در آشپزخانه ایجاد می‌کند.

البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که کابینت‌های چوبی در کنار تمام مزایای غیر قابل انکاری که دارند، بهای بالاتری نسبت به سایر انواع کابینت‌ها دارند و اگر قرار است کابینت‌های چوبی برای آشپزخانه‌تان سفارش دهید، باید حسابی سر کیسه را شل کنید.

  • کابینت‌های بدون دستگیره یا دستگیره مخفی

چنانچه به کابینت ساده و خلوت بودن فضا، اهمیت وافری می‌دهید، پیشنهاد ما این است از کابینت‌های بدون دستگیره یا کابینت‌های دستگیره مخفی استفاده کنید. کابینت‌های بدون دستگیره، اغلب مگنت‌دار هستند و به وسیله‌ی قدرت ربایش آهن‌ربای قوی، که در دو سوی درب کابینت تعبیه می‌شود، باز و بسته می‌شود. نحوه‌ی کار کردن با کابینت‌های مگنت‌دار، بسیار ساده است و تنها با یک فشار کوچک باز و بسته می‌شوند. کابینت‌های مگنت‌دار برای انواع کابینت‌های ام‌دی‌اف، هایگلاس، تمام چوب، ممبران و غیره می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

کابینت های ساده بدون دستگیره

تنها نکته‌ای که در استفاده از کابینت‌های مگنت‌دار باید توجه کنید، برجا ماندن اثر دست و انگشتان بر روی بدنه‌ی کابینت است که در برخی از کابینت‌ها از جمله کابینت هایگلاس، به وضوح خود را نشان می‌دهد. برای رفع این مشکل، باید نحوه‌ی نورپردازی آشپزخانه را به گونه‌ای تنظیم کنید که رد اثر دست را به خوبی منعکس نکند و یا در بهترین حالت آن، از رنگ کابینت‌هایی استفاده کنید که اثر انگشت را نشان نمی‌دهند. سایر متریال مانند ممبران، ام‌دی‌اف مات و کابینت تمام چوب، پی‌وی‌سی و اچ‌پی‌ال، اثر رد دست را نشان نمی‌دهند و نیاز نیست ازین بابت نگران باشید.

کابینت‌های دستگیره مخفی، نوع دیگری از انواع کابینت ساده به حساب می‌آیند که دستگیره‌ی آن‌ها به شکل شکافی در درب کابینت یا سایر قسمت‌های کابینت تعبیه می‌شود، به طوری که چندان جلب توجه نمی‌کند. این کابینت‌ها در واقع قسمتی از جنس بدنه‌ی کابینت به عنوان دستگیره دارند، اما این قسمت، خیلی به چشم نمی‌آید و باعث می‌شود سادگی خود را حفظ نمایند. انواع کابینت دستگیره نواری نیز، از جمله کابینت‌های دستگیره پنهان به حساب می‌آیند.

سخن پایانی :

بشر امروز، تمایل بسیاری به سادگی دارد و ترجیح می‌دهد از دنیای پر زرق‌و برق اطرافش، به دنیای ساده‌ی خود پناه ببرد و دقیقا به همین علت است که روز به روز، وسایل ما در عین پیچیدگی، شکل ساده‌تری به خود می‌گیرند.

ازین که مخاطب این محتوا در وب‌سایت آکس چوب بوده‌اید از شما سپاسگزاریم. امیدواریم همراهی با این مقاله، اطلاعات مفیدی را به شما ارائه داده باشد.

امتیاز بدید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *