با وجود طرحهای متنوع و زیبا در بازار، انتخاب کابینت برای آشپزخانه کار سختی است. در هر خانهای، کابینت یکی از مهمترین اجزا به حساب میآید؛ صرف نظر از نگاه کاربردی به آن، باید گفت که کابینت آشپزخانه تاثیر بهسزایی در زیبایی و جذابیت کل خانه هم دارد؛ خصوصا آن که این روزها آشپزخانههای اوپن، از مهمترین ارکان یک خانهی مدرن و شیک به حساب میآیند. انواع مختلف کابینت فلزی، تنوع بسیاری در طرح، رنگ و قیمت دارند و علاوه بر تاثیر و کاربردی که در آشپزخانه دارند، یک دکور مناسب و زیبا برای کل خانه نیز به حساب میآید. با انتخاب درست و مناسب از نمونههای مختلف کابینتهای فلزی، میتوان آشپزخانهای زیبا و جذاب داشت و هرچه بیشتر و بهتر ظروف و لوازم برقی را در آن سازماندهی کرد. اگر به دنبال کابینتهایی زیبا و جذاب هستید که در عین حال، قیمت مناسبی نیز داشته باشند، کابینت فلزی انتخاب مناسبی برایتان خواهد بود.
کابینت فلزی
یکی از قدیمیترین کابینتهای آشپزخانه، کابینت فلزی میباشد. این کابینت در دهههای گذشته بسیار مورد استقبال بود، اما با ظهور کابینت هایام دی اف رفته رفته به ورطه فراموشی سپرده شد. امروزه وجود طرحهای جدید و زیبا از کابینت فلزی موجب گشته تا بسیاری از افراد نسبت به خرید و نصب آن علاقه نشان بدهند؛ خصوصا آن که قیمت این کابینت، بسیار اقتصادی است.
کابینت فلزی یکی از به صرفهترین انواع کابینتها میباشد؛ با خرید کابینت فلزی میتوانید سطح وسیعی از آشپزخانه را با هزینهی مقرون به صرفهتری پوشش دهید. اگر طرحهای چوبی و ام دی اف مورد نظرتان باشد، میتوانید جهت کم کردن هزینه از یونیت فلزی به عنوان بدنه داخلی کابینت استفاده کنید.
کابینتهای فلزی میتوانند در آشپزخانههای کوچک و بزرگ کاربرد داشته باشد و فضا را به خوبی پوشش دهد. این کابینتها بر روی اکثر پلانهای آشپزخانه، از جمله پلانهای تک دیواره، دو دیواره، آشپزخانه جزیرهدار، پلان L شکل، پلان U شکل و آشپزخانههای کشیده و بلند کاربرد دارند و هیچ محدودیتی برای انتخابشان نیست.
کابینت فلزی انواع مختلفی دارد که هر یک دارای مزایا و معایبی میباشد، با یک انتخاب درست و ویژه میتوان صاحب یک آشپزخانه زیبا و همین طور یک دکور منحصر به فرد در خانه و آشپزخانه شد.
مزایای کابینت فلزی
خرید و نصب کابینت فلزی میتواند خریدار را از مزایای زیر بهرهمند سازد:
- بسیار ارزانتر از سایر کابینتها میباشد.
- اگر از ضخامت ورق بالایی ساخته شده باشد، مستحکم است.
- قابل تعمیر و تعویض بوده و در صورت ایجاد شدن هر گونه عیبی میتوان نسبت به رفع آن اقدام نمود.
- میتوان از آن به عنوان بدنه داخلی کابینت ام دی اف یا سایر متریال استفاده نمود.
- قابلیت رنگپذیری دارد به همین دلیل تنوع رنگ آن بالا است.
معایب کابینت فلزی
هر محصولی با توجه با کیفیتها و امتیازاتی که دارد یقیناً دارای مشکلات و معایبی نیز میباشد. کابینت فلزی نیز از این امر مستثنی نمیباشد. با آگاهی از معایب این محصول میتوان خریدی آگاهانه داشت و نسبت به نگهداری بهتر و بیشتر آن کوشید. از جمله مهمترین معایب کابینت فلزی میتوان موارد زیر را عنوان نمود:
- نسبت به رطوبت و حرارت بسیار حساس بوده و در صورت استفاده نکردن از رنگهای محافظتی و روکشهای مقاوم، خیلی زود زنگ میزند و میپوسد.
- در صورت روغنکاری نشدن دربها، میتواند موجب ایجاد سر و صدا گردد.
- اگر از ورقهای نازک برای آن استفاده شود، مقاومت کمی دارد.
انواع کابینت فلزی
کابینت فلزی با توجه به مواد مصرفی برای تولید آن به سه دسته تقسیم میشود:
- کابینت فلزی با ورق سیاه (فولاد خام)
- کابینت فلزی گالوانیزه
- کابینت فلزی استیل
کابینت فلزی که از فولاد خام ساخته شدهاند، ارزان قیمتتر و سبک هستند و در برابر رطوبت هم زنگ میزنند. اما ورق گالوانیزه نسبت به فولاد خام مقاومتر است، قیمت بالاتری دارد و میتواند در زمره کابینتهای قیمت پایین گزینه قابل قبولی باشند.
مدل کابینت استیل نسبت به دو نمونه قبلی ارجحتر است و کابینتی بسیار مقاوم و باکیفیت به حساب میآید. البته ذکر این نکته ضروری است که اگرچه کابینت استیل، نوعی فلز است اما در اصطلاح عامیانه جزو کابینتهای فلزی دستهبندی نمیشود. کابینت استیل از نظر قیمت نیز بسیار گرانقیمت است و به دلیل مقاومت بسیار بالا در آشپزخانههای خاص یا آشپزخانههای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد.
کابینت فلزی فولاد خام
یکی از انواع کابینت فلزی، کابینت با متریال فولاد خام یا ورق سیاه است. این نوع یکی از جدیدترین طرحهایی هستند که پس از دوران افول کابینت فلزی ساخته شده و مورد استقبال دوباره قرار گرفتهاند. تمامی اجزای این کابینت از فلز ساخته شده و میتوان از آن به عنوان یک کابینت ارزان قیمت یاد نمود. مزایا و معایب کابینت فلزی فولاد خام را میتوان موارد زیر عنوان نمود:
مزایای کابینت فلزی فولاد خام
- نسبت به ضربه دوام بالایی داشته و استحکام خوبی دارند.
- قیمت بسیار مطلوب و ارزانتری نسبت به موارد دیگر دارند.
- در صورت هر گونه آسیب میتوانند ترمیم، تعمیر و تعویض قطعات داشته باشند.
معایب کابینت فلزی فولاد خام
- میزان زنگ زدگی در این نوع از سایر کابینتهای فلزی بیشتر است.
- سنگین هستند و به همین دلیل نصب آنها دشوار است.
- در برابر حرارت و رطوبت مقاومت کمتری دارند و به سرعت داغ میشوند یا در اثر مجاورت رطوبت، زنگ میزنند.
- لبههای تیز در گوشههای آن میتواند آسیبرسان باشد.
کابینت فلزی استیل
کابینت استیل نه تنها ارزان نیست؛ بلکه در گروه کابینتهای گرانقیمت با کاربری خاص جای میگیرد. ظاهر جذاب و شیک کابینت استیل، بسیار مورد پسند است و جدیدا در آشپزخانههای شیک و سبک مدرن، به طور محدود مورد استفاده قرار میگیرد. کابینت استیل، دوام و مقاومت فوقالعاده بالایی دارد و متریالی کاملا قابل شستوشو به حساب میآید. به دلیل این که کابینت استیل را میتوان به راحتی شست، عموماً از آن در مراکز بزرگ آشپزی، همچون رستورانها و کیترینگ یا بیمارستانها، استفاده میشود. از جمله مزایا و معایب کابینت استیل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مزایای کابینت استیل
- نیاز به رنگآمیزی ندارد.
- دوام و استحکام بالایی در برابر تنشهای محیطی و عوامل شیمیایی دارد.
- نسبت به حرارت و رطوبت مقاوم بوده و عمر بالایی دارد.
- به زیبایی و جذابیت آشپزخانهها میافزاید.
- متریالی قابل بازیافت است و میتوان گفت هرگز دچار آسیب و خرابی نمیشود.
معایب کابینت استیل
- گران قیمت میباشد و خرید آن در خانه و به طور کلی برای همهی قسمتهای آشپزخانه، مقرون به صرفه نیست.
- طراحی و تنوع محصول در آن اندک است.
- سنگین بوده و نصب آن دشوار است.
- مدت زمان بسیاری برای ساخت آن به طول میانجامد.
کابینت فلزی گالوانیزه
جدیدترین مدل کابینت آلومینیومی را میتوان نوع گالوانیزه عنوان نمود. این کابینتها دوام و عمر بالایی داشته و میتوان تا مدتهای طولانی از آن استفاده نمود. کابینت ساخته شده از گالوانیزه قابل شست و شو است و در مقابل رطوبت دچار زنگزدگی نمیشود.
مزایای کابینت فلزی گالوانیزه
- دوام و استحکام نسبتا بالاتری دارند.
- عمر بالاتر و استحکام بیشتری نسبت به ورقهای فولاد خام دارند.
- به حرارت و رطوبت مقاوم هستند.
- در برابر ضربه و تنشهای محیطی دوام بالاتری دارند.
- در صورت آسیب تعمیر میشوند.
معایب کابینت فلزی ورق گالوانیزه
- قیمت آن نسبت به کابینت فولاد سیاه، اندکی گرانتر است.
- سنگینتر بوده و نصب آن کمی دشوار است
مقایسه کابینت فلزی و ام دی اف
تا پیش از پیدایش کابینت ام دی اف، مدل کابینت فلزی پر مصرفترین نمونه کابینت آشپزخانه بود. با روی کار آمدن ام دی اف به عنوان متریالی برای ساخت کابینت، از ارزش و اعتبار کابینتهای فلزی کاسته شد و کمکم جای خود را از دست داد.
کابینت ام دی اف، قیمت اقتصادی دارد اما قیمت آن از کابینتهای فلزی بیشتر است. به همین دلیل اگر به دنبال کابینت ارزان قیمت هستید، کابینت فلزی گزینهی مناسبتری است. در مقابل، کیفیت و زیبایی کابینت ام دی اف به مراتب بیشتر است و تنوع رنگ و مدل بسیار فراوانی دارد.
کابینت ام دی اف در سبک مدرن کاربرد دارد و میتوان طرحهای بسیار متنوع و مختلفی را با آن اجرا کرد. این در حالی است که کابینت فلزی بیشتر به عنوان یونیتهای از پیش ساخته در دسترس است و به همین دلیل نمیتوان در مدل و ساخت این کابینتها تنوع و سلیقه چندانی اعمال نمود.
مقایسه کابینت فلزی و چوبی
شاید قیاس کابینت فلزی با کابینت چوبی چندان مناسب نباشد؛ زیرا کابینتهای چوبی در گروه گرانترین و باارزشترین کابینتها و کابینتهای فلزی در گروه ارزانترین مدل کابینت دستهبندی میشوند. کابینت چوبی از نظر طرح و مدل بسیار گسترده است و میتواند در سبکهای مختلفی از جمله سبک مدرن، سبک کلاسیک و نئوکلاسیک، سبک روستیک و … به کار رود. این در حالی است که کابینت فلزی خیلی دست ما را در انتخاب طرح و مدل باز نمیگذارد اما در عین حال از نظر رنگ بسیار متنوعتر از کابینتهای چوبی است.
طراحیهای مختلف کابینت فلزی
با پیشرفت شیوههای رنگرزی، میتوان کابینتهای فلزی جذاب و زیبایی را در آشپزخانه نصب نمود. در واقع، کابینتهای فلزی که امروزه در آشپزخانهها کاربرد دارند، با نمونههای قدیمی قبلی بسیار متفاوت هستند و زیباییهای خاصی دارند که آنها را برای بسیاری از خانوادهها به بهترین گزینه تبدیل کرده است. خصوصا در خانههایی که مساله هزینه حائز اهمیت است، کابینتهای فلزی میتوانند در عین قیمت مناسب، کارایی فوقالعاده و زیبایی بیشتری داشته باشند.
کابینت فلزی قدیمی
تقریبا میتوان گفت همهی ما این مدل کابینتها را دیدهایم یا در منزلمان نمونههای مختلف آنها را داشتهایم. کابینت فلزیهای قدیمی، به شرط آنکه زنگ نزده باشد، تا سالها میتواند در آشپزخانه قابل استفاده باشد و هر بار با یک رنگآمیزی مناسب، شکل و ظاهر زیبا و جدیدی به دست آورد. انواع کابینتهای فلزی قدیمی، معمولا از نظر وزن، نسبت به نمونههای جدید سنگینتر هستند؛ زیرا معمولا از ورق ضخیمتری برای تولید آنها استفاده میشده است و این مزیتی است که در نمونههای جدید کمتر شاهد آن هستیم.
بیشتر بخوانید: جدید ترین مدل فریم آلومینیومی کابینت
کابینت فلزی طرح چوب
کابینت فلزی طرح چوب از متداولترین نمونههای این کابینت است. در این مدل، رنگ کابینت دارای بافت و رگههایی است که در چوب طبیعی وجود دارد و باعث میشود، ظاهر کابینتهای فلزی به بافت چوب شبیه باشد. کابینت فلزی طرح چوب، از نظر ظاهری نسبت به نمونههای ساده بسیار زیباتر هستند و بر جذابیت و زیبایی آشپزخانه شما میافزایند.
اگر به کابینتهای چوبی علاقهمند هستید، اما قیمت بالا مانع خرید آن میشود، کابینت فلزی طرح چوب میتواند گزینهی جایگزین مناسبی باشد که تقریبا با قیمتی ارزانتر همان حال و هوا و زیباییهای نهفته در ذات بافت چوب را تداعی میکند.
برخی از کابینتهای فلزی دارای برآمدگیها و فرورفتگیهایی هستند که آنها را به مدل کابینت ممبران بسیار شبیه میسازد. افرادی که به سبک کابینت ممبران و طرحهای نئوکلاسیک علاقه دارند، یا تمایل ندارند بدنهی کابینت آنها خیلی ساده و فلت باشد، میتوانند از کابینت فلزی طرح ممبران برای آشپزخانه خود استفاده کنند.
همچنین اگر تمایل داشته باشید میتوانید یونیت کابینت را از جنس فلز انتخاب کنید اما درب آن از جنس کابینت ممبران باشد. کابینت ممبران، از ام دی اف خام با روکش pvc تشکیل شده است که از نظر مقاومت، نسبت به کابینت ام دی اف مقاومتر است. ام دی اف خامی که در ساخت درب کابینت ممبران کاربرد دارد، میتواند دارای حکاکیهای کلاسیک یا نئوکلاسیک باشد که به وسیلهی ماشین CNC بر روی بدنهی آن انجام میگیرد. نصب کابینت فلزی با درب ممبران، از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه و اقتصادیتر از یونیت ام دی اف است؛ زیرا در این صورت، شما تنها پول دربهای کابینت را پرداخت میکنید و یونیت آن همان کابینت فلزی ارزان قمیت است.
کابینت فلزی چرمی
برخی روکشها و رنگهایی که بر کابینت فلزی استفاده میشوند، ظاهری چرمی شکل دارند و باعث میشود نمای کابینت زیباتر و حالتی برجسته داشته باشد. کابینت فلزی با روکش چرمی میتواند چهرهی آشپزخانه شما را بسیار شیک و مدرن سازد؛ به طوری که در ابتدا اصلا به نظر نرسد که کابینتهای شما فلزی است. بسته به فضای آشپزخانه و سلیقهتان، میتوانید تعدادی یا همهی کابینتها را با روکش چرمی و در اصل، طرح چرم، سفارش دهید و از مزایای آن در آشپزخانه بهرهمند شوید.
کابینت فلزی با درب چوبی
در گذشته، استفاده از کابینت فلزی با در چوبی بسیار متداول بود. در واقع، بیشتر کابینتهای چوبی که در آشپزخانهها مورد استفاده قرار میگرفتند، از همین دستورالعمل پیروی میکردند. اما امروزه دیگر استفاده از یونیت فلزی برای کابینتهای درب چوبی چندان مورد استفاده و توافق طراحان نیست و یونیتهای ام دی اف جایگزین آنها شدهاند. یونیتهای ام دی اف قابلیت ساخت و تنوع بیشتری دارند و زنگ هم نمیزنند به همین دلیل، گزینههای بهتری نسبت به کابینت فلزی هستند. با توجه به این که چوب مادهای گرانقیمت است، معمولا از یونیت ارزان قیمت برای این کابینتها استفاده نمیشود.
کابینت فلزی با درب شیشهای
کابینت شیشهای یا ویترینی یکی از پرکاربردترین و زیباترین انواع کابینت آشپزخانه است که با کابینت فلزی نیز میتوان آن را اجرا نمود. در این مدل، بدنهی کابینت از جنس فلز است و دربهای ویترینی و شیشهای بر روی آن نصب میشود. در انواع کابینت در شیشهای میتوان وسایل و لوازم تزئینی متعددی را قرار دارد و زیبایی بیشتری را میهمان دکوراسیون آشپزخانه نمود.
کابینت فلزی با درب ام دی اف
این مدل، متداولترین نمونه از کابینتهای فلزی است که سالها است در بسیاری از خانهها اجرا میشود. در این مدل، یونیت و اسکلت کابینت با فلز کار میشود و از درب ام دی اف به عنوان نمای کابینت استفاده میشود. معمولا بخشهایی از بدنهی کابینت که در معرض دید است هم به وسیلهی MDF پوشش داده میشود تا نمای کابینتها یکدست و تماما ام دی اف به نظر برسند.
کابینت فلزی با در ام دی اف، از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه و از نظر ظاهری، نمایی شبیه به کابینت ام دی اف دارد. این مدل، دارای طرح و اشکال متنوعی است. با خرید یونیت آمادهی فلزی و نصب درهای ام دی اف، کابینت شما به آسانی و در سریعترین زمان ممکن آماده خواهد بود.
کابینت بدنه فلزی درب هایگلاس
همانطور که میتوان از یونیت فلزی با درب ام دی اف استفاده کرد، از متریال هایگلاس نیز میتوان به عنوان درب کابینت استفاده کرد. هایگلاس متریالی گرانقیمتتر از ام دی اف است و طبیعی است که این مدل، نسبت به درب ام دی افی گرانتر به پایتان بیفتد.
هایگلاس، از نظر زیبایی بسیار شاخص و ظاهری درخشنده و آینهمانند دارد و به همین علت باعث میشود، فضای آشپزخانه بزرگتر و پرنورتر بنظر برسد. اگر آشپزخانهای نقلی و کوچک دارید، این مدل میتواند به بزرگتر دیده شدن آشپزخانهتان کمک کند.
کابینت فلزی بدون دستگیره
اگر به مدل کابینتهای بدون دستگیره علاقمند هستید، با یونیت فلزی و دربهایی که وسیلهی مگنت یا آهنربا باز یا بسته میشود، میتوانید چنین کابینتهایی را در آشپزخانه تجربه کنید. کابینتهای بدون دستگیره در سبک مدرن کاربرد دارند و باعث ایجاد نمایی شیک و مدرن در آشپزخانه میشوند. اگر فضای آشپزخانهتان کوچک است، کابینت فلزی بدون دستگیره با درب ام دی اف یا دربهای فلزی گزینه مناسبی برایتان خواهد بود زیرا به سادگی فضای آشپزخانه و در نتیجه دلبازتر نشان دادن محیط، کمک بسیاری میکند.
کابینت فلزی طرح دار
کابینت فلزی با توجه به مدل و رنگی که بر روی آن اجرا میشود، میتواند طرحدار یا ساده باشد. همانطور که پیشتر اشاره شد، مدل طرح چوب، از اصلیترین و متداولترین طرحهایی است که بر روی بدنه و درب کابینتهای فلزی اجرا میشود. اگر تمایل دارید از طرحها و مدلهای شلوغتر برای کابینتهای فلزی استفاده کنید، بهتر است بخشی از کابینتها را ساده و بخشی را طرحدار انتخاب کنید تا فضای آشپزخانه خیلی شلوغ و درهم به نظر نرسد. البته این مسئله در مورد کابینتهایی با طرحهای ساده، مانند طرح چوب، صدق نمیکند.
بهترین رنگ کابینت فلزی
رنگپذیری و تنوع محصول در کابینت فلزی، انتخاب آنها را راحتتر مینماید. از محبوبترین رنگهای کابینت فلزی میتوان به کابینتهایی با رنگهای روشن، مکمل و تند اشاره کرد.
در گذشته، رنگ قهوهای و سفید، از متداولترین رنگهایی بودند که در مورد کابینتهای فلزی اجرا میشدند. رنگ قهوه ای نمایانگر زیباییهای چوبی طبیعی و رنگ سفید نماد پاکی و روشنی در آشپزخانه بود. امروزه نیز این دو رنگ از پرکاربردترین رنگهای کابینت فلزی هستند.
البته با توجه به سیستم رنگرزی و تکنولوژیهای مدرن رنگآمیزی، کابینتهای فلزی از تنوع رنگ بسیار بالاتری برخوردار گشته و شما میتوانید با توجه به سلیقهتان از رنگهای شاد، خنثی، براق، روشن و تیره برای کابینتها و دکوراسیون آشپزخانه استفاده کنید.
جسارت به خرج دهید و از رنگهای پر انرژی و زندهتری استفاده کنید!
کابینت فلزی سفید
استفاده از کابینتهایی با رنگ روشن میتواند آشپزخانههای کوچکتر را بزرگتر نشان دهد. از این رو رنگهای سفید و براق از محبوبترین رنگهای کابینتهای فلزی به شمار میآیند. سفید، همچنین نماد پاکی و صداقت نیز هست و باعث حس نشاط و شادی در محیط آشپزخانه میشود.
تمیزکاری کابینت فلزی سفید رنگ، به دلیل خاصیت این کابینتها که به راحتی تمیز میشوند، آسان است و نیاز نیست نگران کثیفی کابینتهای رنگ روشن باشید. کابینت سفید رنگ از هر نوعی که باشد، برای آشپزخانههای کوچک و نقلی بهترین گزینه است.
کابینت فلزی کرم قهوه ای
کرم و قهوهای از متداولترین رنگها در دکوراسیون آشپزخانه است. معمولا کسانی که به رنگهای تیره علاقه دارند و در عین حال نمیخواهند فضای آشپزخانه را تیره نمایند، از ترکیب رنگ کرم و قهوهای در کنار هم استفاده میکنند. اتفاقا این ترکیب رنگی در کابینتهای فلزی زیبایی خاصی دارد و باعث میشود فضای آشپزخانه جذاب، صمیمی و گرم به نظر برسد.
رنگ کرم و قهوهای چند سالی است که عنوان یک ترکیب رنگی بسیار جذاب در آشپزخانههای ایرانی دیده میشود.
کابینت فلزی لیمویی
لیمویی از رنگهای جذاب و متداول در کابینتهای فلزی است. این رنگ در عین حالی که روشن است، تم شادی دارد و باعث میشود فضای آشپزخانه کوچک به نظر نرسد. از رنگ لیمویی در کنار رنگهایی مثل سفید، قهوهای و مشکی نیز به عنوان مکمل میتوان استفاده کرد.
رنگ لیمویی محرک اشتها است و برای افرادی که به رنگهای شاد و انرژیبخش علاقه دارند، گزینهی مناسبی است.
کابینت فلزی سفید طوسی
از بهترین رنگها برای کابینتها میتوان به رنگ سفید و طوسی اشاره کرد که هم در گروه رنگهای روشن هستند و هم از خانوادهی رنگی خنثی میباشند؛ این دو رنگ در کنار هم، کنتراست و تضاد رنگی جالبی را در آشپزخانه به وجود میآورند.
کابینت فلزی سفید طوسی میتواند نمای آشپزخانه را تا حد بسیار زیادی شیک و مدرن جلوه دهد و در عین حال، باعث بازتاب نور نیز بشود. اگر به تمهای تیره و روشن در کنار هم علاقه دارید، کابینت سفید طوسی را مد نظر داشته باشید.
کابینت فلزی مشکی
مشکی بسیار جذاب و منحصر بفرد است و یک انتخاب جسورانه در آشپزخانه و محیط منزل به حساب میآید. با این وجود، کابینت رنگ مشکی برای هر فضایی مناسب نیست و باعث میشود فضا بسته و به نوعی خفه به نظر برسد.
اگر به رنگ مشکی علاقه دارید، بهتر است این رنگ را با رنگهای روشنتر، مانند نقرهای یا سفید ترکیب کنید. یکی از معایب کابینت مشکی، خصوصا با متریال فلزی، آسیبپذیر بودن آن در برابر خط و خش است. البته همهی کابینتهای فلزی به یک اندازه در برابر خط و خش آسیبپذیرند اما کابینت فلزی مشکی رنگ، خط و خشها را با وضوح بیشتری نشان میدهد.
کابینت فلزی رنگ صدفی
سفید صدفی از آن دست رنگهایی است که به راستی نمیتوان از زیبایی آن گذشت. بسیاری از افراد به رنگ سفید خالص علاقهای ندارند و معتقدند که سفید خالص، رنگ و روح لازم را در دکوراسیون آشپزخانه ندارد. به هر حال، هر کسی سلیقهای دارد و سلایق مختلف در کنار هم و مجاورت یکدیگر زیبا به نظر میرسند.
کابینت فلزی رنگ صدفی در عین حالی که نور را بازتاب میدهد و باعث بزرگتر دیده شدن آشپزخانه میشود، گرما و روح بیشتری را در آشپزخانه به جریان میاندازد و باعث میشود آشپزخانه مانند مرواریدی در دل صدف، بدرخشد و زیبا به نظر برسد.
کابینت فلزی جدید
تصورات کهنهتان راجع به کابینتهای فلزی قدیمی را دور بریزید! مدلهای جدید کابینت فلزی طرحها و مدلهای بسیار زیبا و متنوعی را شامل میشوند که نسبت به نمونههای گذشته، زمین تا آسمان تفاوت دارند. برای دیدن مدلهای به روز و جدید کابینت فلزی کافی است یک سرچ ساده در گوگل کنید تا با انبوهی از عکسها و تصاویر زیبا و منحصربفرد مواجه شوید. در زیر ما برخی از زیباترین نمونههای کابینت فلزی را برای شما به تصویر کشیدهایم.
کاربردهای کابینت فلزی
کابینتهای فلزی به دلیل قیمت پایین و اقتصادی، در مکانها و آشپزخانههای بسیاری مورد استفاده هستند. اگر به طور موقت در جایی اسکان پیدا کردهاید و نیاز به کابینت دارید، کابینت فلزی بهترین گزینه است؛ زیرا هم زیبایی و تنوع بالایی دارد و هم هزینهی نصب و اجرای آن بسیار مقرون به صرفه است.
از کابینتهای فلزی معمولا برای آبدارخانههای اداره و مکانهای تجاری استفاده میشود. همچنین مغازهها، آشپزخانههای رستورانی، منازل، مدارس و … هم میتوانند با کابینت فلزی پوشش داده شوند.
به طور خلاصه باید گفت، کابینتهای فلزی کار راه بینداز هستند و در هر جایی که نیاز به تعبیه کابینت باشد، در کوتاهترین زمان نصب و اجرا میشوند.
صفحه کابینت فلزی
برای کابینتهای فلزی از متریالهای مختلفی به عنوان صفحه کابینت استفاده میشود. چوب، سنگ، PVC و ام دی اف از متعارفترین صفحه کابینتها برای کابینتهای فلزی هستند. در کابینتهای فلزی مدل قدیمی، معمولا از صفحه کابینت سنگی استفاده میشد؛ اما امروزه با توجه به روی کار آمدن انواع متریال جدید و گران بودن سنگ مرمر، از صفحه کابینتهای ارزانتر استفاده میشود.
اگر یونیت و بدنه کابینتها فلزی است اما در و نمای کابینتها فلزی نیست، به عنوان مثال از جنس ام دی اف است، استفاده کابینتهایی از همان جنس، پیشنهاد میشود.
تبدیل کابینت فلزی به باربیکیو
در صورتی که کابینتهای فلزی قدیمی دارید، میتوانید با ترفندهایی و کمی خلاقیت آنها را به یک باربیکیو تبدیل کنید. فلزات قابل بازیافت و قابل تغییر هستند به همین دلیل به راحتی میتوانید کاربری آن را تغییر دهید و باربیکیویی جذاب با کارایی جدید از آن بسازید. از این باربیکیو میتوان در بالکن، منازل ویلایی، خانههای حیاطدار و باغها استفاده نمود.
یکی از کاربردهای خاص کابینت فلزی استفاده از آن در بالکن و باغ یا انباری، به عنوان یک محفظهی مناسب برای انبار لوازم و وسایل است. این کابینتها نصب سادهای دارند و حتی خودتان هم میتوانید آنها را در جای مناسب نصب کنید.
بنابراین اگر به محفظه و جای اضافی برای انبار و سازماندهی لوازمتان احتیاج دارید نصب کابینت فلزی در تراس یا انباری بهترین گزینه است.
کابینت فلزی برای گاز صفحه ای
کابینتهای فلزی هیچ محدودیتی برای استفاده از گاز صفحهای یا گاز رومیزی ندارند و خیلی راحت میتوانید آن را بر روی بدنهی کابینت سوار کنید. البته یونیتهایی که برای قرارگیری صفحهی گاز ساخته میشوند، با نمونههای دیگر متفاوت هستند و با توجه به اندازه گازهای صفحهای، سایز و ابعاد مختلفی دارند. به طور کلی، تفاوتی نمیکند که کابینت شما چه نوعی باشد. چه فلزی باشد و چه یونیت آن از ام دی اف تشکیل شده باشد، میتوان گاز صفحهای را بر روی آن تعبیه کرد.
کابینت فلزی زیر سینک
معمولا کابینتهای زیر سینک از متریال ضد آب، مانند PVC انتخاب میشوند تا نفوذ آب، باعث خرابی و پوسیدگی کابینت نشود. در مورد کابینتهای فلزی نیز، میتوانید از کابینت PVC ، تنها در قسمت لگن ظرفشویی، استفاده کنید. البته ذکر این نکته ضروری است که کابینتهای PVC جزو کابینتهای گرانقیمت محسوب میشوند و هزینهی تمام شدهی کابینتها را تا حدی بالا میبرند.
اگر از کابینت ضد آب برای زیر ظرفشویی استفاده نمیکنید، باید مراقب باشید تا کابینت زیر سینک خیس نشود. خیس شدن مداوم کابینت ظرفشویی باعث زنگ زدگی کابینتها میشود. با آببندی مناسب میتوانید تا حد زیادی از نفوذ آب به زیر لگن ظرفشویی پیشگیری کنید. در صورتی که کابینت زیر ظرفشویی خیس شد، آن را سریعا خشک کنید و درب کابینتها را باز بگذارید تا فضای داخل کابینت هوا بخورد و سپس وسایل را مجددا در زیر آن چیدمان کنید. با این ترفند، کابینت شما سالم میماند و دچار زنگزدگی نمیشود. البته کابینتهای فلزی ساخته شده از گالوانیزه در برابر نفوذ آب مقاوم هستند و گزینهی خوبی به عنوان کابینت ظرفشویی به حساب میآیند.
کابینت فلزی برای آشپزخانه کوچک
کابینتهای فلزی چه برای آشپزخانههای کوچک و چه آشپزخانههای بزرگ مناسب هستند و فرقی نمیکند که ابعاد آشپزخانه شما چقدر است. برای آشپزخانههای کوچک بهتر است از کابینتهای رنگ روشن استفاده کنید تا فضای آشپزخانه بزرگتر به نظر برسد. همچنین در صورتی که امکان دارد، از یونیتهای سفارشی استفاده کنید تا بتوانید کابینتهایی بلند و کشیده تا نزدیک سقف سفارش دهید. با استفاده از کابینتهای کشیده و بلند، میتوانید فضای بیشتری را برای سازماندهی لوازم و وسایل در اختیار داشته باشید.
بهترین ورق فلزی کابینت
کابینتهای فلزی البته انواع مختلفی دارند که هر کدام بسته به مادهای که از آن تشکیل شدهاند، کیفیتهای مختلفی دارند. کابینت استیل، کابینت آلومینیوم، کابینت مس همگی انواع مختلفی از کابینتهای فلزی هستند که از نظر کیفیت بسیار بادوام میباشند. اما همانطور که اشاره شد، وقتی صحبت از کابینت فلزی است، منظور همان ورق گالوانیزه یا فولاد خام است که به وسیلهی رنگ پوشانده میشود. فلزات دیگر معمولا در استفاده در ساخت کابینت به کار نمیروند یا اگر به کار روند، بسیار خاص و گران قیمت هستند.
به طور کلی، هر چه ورقی که در ساخت کابینت فلزی مورد استفاده قرار میگیرد، چه گالوانیزه باشد و چه فولاد سیاه، ضخامت بیشتری داشته باشد، کیفیت کابینت فلزی بیشتر خواهد بود.
بهترین روکش کابینت فلزی
در صورتی که تمایل داشته باشید یا چنانچه مدل کابینتهایتان قدیمی شده باشد، میتوانید به وسیلهی روکش یا برچسب MDF کابینتها را کاور کنید. روکش ام دی اف معمولا بسیار خوب بر روی کابینتهای فلزی مینشیند و باعث میشود جلوه و ظاهر کابینتها جدید و مدرن شود. با کمی خلاقیت و البته صرف وقت و انرژی کافی میتوانید حال و هوای آشپزخانه را تغییر دهید.
در صورتی که تمایل داشته باشید میتوانید کابینتها را به طور کامل در آورده و به وسیلهی پمپ رنگ، به طور کامل رنگ کنید. بهتر است این کار را به افراد متخصص که در کار تولید کابینتهای فلزی هستند بسپارید. آنها رنگ را به وسیلهی پمپهای قوی بر روی قطعات فلزی کابینت میپاشند و در صورتی که کابینت شما نیاز به ترمیم داشته باشد، قبل از رنگ کردن آن را ترمیم میکنند.
استفاده از پمپ رنگهای حرفهای باعث میشود رنگ به طور یکنواخت و یک دست بر روی سطح کابینت پخش شود به طوری که پس از اتمام کار، کابینت شما کاملا نو و جدید به نظر برسد.
بهترین نوع رنگ کابینت فلزی
قبل از انتخاب رنگ برای کابینت فلزی مهم است تعیین کنید خودتان قصد دارید کابینت را رنگ کنید یا قصد دارید این کار را به متخصصان بسپارید؟ اگر خودتان قصد دارید کابینت را رنگ کنید، بهتر است از اسپریهای رنگ استفاده کنید تا کارتان سریعتر و تمیزتر درآید. رنگهایی که به وسیلهی فرچه استفاده میشوند، شما را خسته خواهند کرد. علاوه بر این ممکن است رد فرچه بر روی سطح کابینت باقی بماند. در هر صورت، انتخاب اسپری رنگ گزینهی راحتتری است و شما را با چالشهای کمتری مواجه میسازد.
اینکه کابینت شما از چه نوع فلزی است، از ورق گالوانیزه تشکیل شده یا ورق فولاد، در انتخاب نوع رنگ و پرایمری که برای آن استفاده میشود موثر است. پرایمر مناسب باعث میشود رنگ خوب بر روی سطح کار بنشیند و جلوهی بیشتری به کابینت بدهد.
کابینت فلزی با رنگ کوره ای
دوام و مقاومت رنگ کورهای از سایر رنگهای متداول بر روی کابینت فلزی بیشتر است. در این مدل، هر قطعه از کابینت پس از رنگآمیزی، به طور کامل در کوره قرار میگیرد و رنگ کاملا بر روی سطح آن تثبیت میشود. رنگهای کورهای با دوامتر هستند و معمولا به راحتی دچار خرابی یا خراش نمیشوند. کابینت فلزی با رنگ کورهای از مقاومترین و باکیفیتترین نمونههای این کابینت است که زیبایی بسیار شاخص است و به آسانی دچار خط و خش و پوسیدگی نمیشود.
کابینت فلزی با رنگ استاتیک
استفاده از رنگ پودری استاتیک، دوام و ماندگاری بیشتری را برای انواع کابینت فلزی به ارمغان میآورد و در عین حال، آلودگی کمتری در فضا ایجاد میکند. کابینت فلزی که با رنگ استاتیک رنگ آمیزی شده، عمر و دوام بالایی دارند و از حیث ظاهری هم، زیبا به نظر میرسند.
با استفاده از رنگ استاتیک میتوان انواع طرحها ومدلهای مختلف را بر روی بدنه و سطوح کابینت فلزی ایجاد نمود به طوری که از دور، اصلا به نظر نرسد که این کابینتها از جنس فلز هستند. رنگ پودری استاتیک مزایای زیادی در مقابل رنگهای مایع دارد و از نظر سلامتی هم برای محیط زیست سازگارتر است. طرح چوب، طرح سنگ، طرحهای فانتزی، طرح چرم و … از متداولترین طرحها و مدلهای چاپی با رنگ استاتیک هستند که به راحتی بر روی انواع کابینت فلزی اجرا میشوند.
کابینت آلومینیومی
مدل کابینتهای آلومینیومی نسل جدیدتری از کابینتهای فلزی هستند که امروزه به دلیل کارایی و مقاومت بالا مورد توجه طراحان قرار گرفتهاند. آلومینیوم فلزی سبک و سفید رنگ است که از نظر کیفیت بسیار بادوام و منحصر بفرد است به طوری که حتی در قسمت بیرونی ساختمان هم به دلیل کیفیت و مقاومت بالا مورد استفاده قرار میگیرد. کابینتهای ساخته شده از فلز آلومینیوم معمولا به شکل ساده طراحی میشوند و به همین دلیل فقط در سبک مدرن کاربرد دارند. با نصب این کابینتها میتوانید یک آشپزخانه شیک و مد روز داشته باشید.
به منظور زیبایی بیشتر در فضای آشپزخانه میتوانید بخشهایی از آشپزخانه را با متریال دیگری مانند چوب طبیعی ترکیب کنید تا از یکنواختی فضا کاسته شود. به دلیل مقاومت بالا، از کابینتهای آلومینیومی برای آشپزخانههای صنعتی و فضاهایی که نیاز به تعبیه کابینتهای بادوام و قابل شستوشو هست، مانند آزمایشگاهها و بیمارستانها، استفاده میشود.
کابینت فلزی پیش ساخته
برای خرید و نصب کابینت فلزی، هم میتوانید از مدلهای آماده و پیش ساخته استفاده کنید و هم یونیت کابینت را به کابینتسازان سفارش دهید. بدیهی است کابینتهایی که به طور اختصاصی برای آشپزخانه شما ساخته میشوند، از زیبایی بیشتری برخوردار هستند و سایز و ابعاد آنها سفارشی است.
از نظر قیمت، یونیتها سفارشی قیمت بالاتری دارند و ممکن است ضخامت ورق آنها هم بیشتر باشد. یونیتهای فلزی پیشساخته، ابعاد و اندازههای استاندارد دارند و ممکن است به طور دقیق هم فیت آشپزخانه شما نباشند.
از محاسن کابینت فلزی پیش ساخته میتوان به سرعت عمل بالا و نصب آسان و ساده اشاره کرد. در واقع، این کابینتها از قبل ساخته شدهاند و تنها کافی است که آنها را سفارش دهید تا به منزل شما بیایند و نصب شوند. کابینتهای پیش ساخته قیمت مناسبتری دارند و مقرون به صرفهتر نیز هستند.
طریقه نصب کابینت فلزی به دیوار
نصب کابینتهای فلزی به دیوار کار چندان دشواری نیست و حتی خودتان هم با کمی دقت میتوانید آن را به انجام برسانید. البته اگر حوصلهی این کار را ندارید، بهتر است از نصابان کابینت کمک بگیرد تا در کمترین زمان و بالاترین میزان دقت کابینتها را برایتان نصب کنند.
برای نصب کابینت فلزی، ابتدا کابینتهای دیواری را متصل کنید. جای اتصالات را با مداد مشخص کنید و پس از اطمینان، دیوار را با دریل سوراخ کنید. اگر در این زمینه تجربه کمی ندارید، بهتر است با دقت بیشتری چک کنید تا جای اتصالات درست باشد. از تراز کمک بگیرید تا جای اتصالات کج نباشند.
حتما از اتصالات محکم استفاده کنید؛ دقت کنید که وزن کابینتها بالا است و زمانی که مملو از وسایل ریز و درشت باشد، وزن بیشتری میگیرند؛ خصوصا کابینتهای دیواری باید با دقت کافی و به وسیلهی اتصالات مستحکم در جای خود نصب شوند.
پس از نصب کابینتهای دیواری، کابینتهای زمینی را نصب کنید. نصب کابینتهای زمینی آسانتر است و معمولا آنها به وسیلهی پایه نیز بر روی زمین قرار میگیرند. با این وجود نباید در نصب کابینتهای زمینی هم سهل انگاری کنید.
ترمیم کابینت فلزی پوسیده و زنگ زده
اگر کابینت شما دچار پوسیدگی و زنگ زدگی است، در اسرع وقت به رفع پوسیدگی آن اقدام کنید. بسته به میزان پوسیدگی و زنگ زدگی، کار شما متفاوت خواهد بود. اگر میزان پوسیدگی کم باشد، با سمباده کشی میتوانید زنگار را از روی کابینت بزدایید. استفاده از سمبادههای برقی کار شما را راحت میسازند و نیاز نیست خیلی فشار وارد کنید.
سطح کابینت را آنقدر سمباده بزنید تا زنگار آن به طور کامل زدوده شود. پس از این مرحله، چند دست با ضد زنگ سطح کابینت را رنگ بزنید. اجازه دهید هر لایه خشک شود و سپس مجددا با ضد زنگ سطح کار را بپوشانید. پس از خشک شدن نهایی، پرایمر بزنید تا سطح کار آمادهی رنگ شود. سپس کابینت را رنگ بزنید. رنگکاری را چند مرحله و پس از هر بار خشک شدن کامل، تکرار کنید. و سپس بر روی کار جلا دهنده بزنید تا سطح کار جلوه و شفافیت بیشتری داشته باشد.
روش رنگ زدن کابینت فلزی
کابینتهای فلزی را میتوان در یک آخر هفتهی تعطیل و اوقات فراغت به آسانی نونوار کرد. اگر بخواهید خودتان کابینت را رنگ بزنید، هم میتوانید از فرچه و رنگ و هم از اسپریهای رنگ استفاده کنید. البته استفاده از اسپری رنگ، راحتتر است.
اگر قصد دارید از رنگهای روغنی استفاده کنید، بهتر است از دستگاههای پمپ رنگ استفاده کنید تا سطح کار یکنواخت باشد و گره گره نباشد یا شُره نگیرد. بهترین روش، سپردن کابینت به رنگکاران حرفهای است تا به وسیلهی پمپهای رنگ حرفهای کابینت را با کیفیت بالاتری رنگ کنند. در نظر داشته باشید رنگکاری به وسیلهی پمپهای رنگ، ماندگاری و دوام بیشتری دارد.
بهتر است دو یا سه دست کابینت را رنگ کنید تا ضخامت و کیفیت رنگ بیشتر شود. پس از رنگکاری، از رنگهای جلا دهنده استفاده کنید.
تبدیل کابینت فلزی به ام دی اف
بسیاری از کابینتهای ام دی اف که امروزه در بازار وجود دارند، یونیت و اسکلتی از جنس فلز دارند که با درب ام دی اف پوشانده شده است. همانطور که اشاره کردیم این مدل از کابینت، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. اگر کابینتهای فلزی دارید که یونیت آنها سالم است، میتوانید با تعویض درب کابینتها آن را نونوار کنید. این کار هزینهی چندانی در بر ندارد اما باعث تغییرات بسیار بزرگی در ظاهر آشپزخانه میشود.
دربهای ام دی اف، از بهترین نمونه درهایی هستند که به خوبی بر روی کابینتهای فلزی مینشینند؛ البته در برخی مدلها ممکن است نیاز باشد تا اتصالات و لولاها را تغییر دهید. پیشنهاد میدهیم این کار را به دست افراد متخصص و کابینت ساز بسپارید تا نتیجهی کار شیک باشد و به راستی تحولی بزرگ در آشپزخانهتان رخ دهد.
مراقبت و نگهداری از کابینت فلزی
تمیزکاری مداوم کابینت، عاملی است که در ماندگاری عمر آنها مفید است. با این وجود، هر کابینت بسته به متریالی که دارد، نحوهی تمیزکاری متفاوتی دارد که باعث افزایش طول عمر آنها میشود. مهمترین نکات در نگهداری کابینت آشپزخانه فلزی به شرح زیر است:
– از سیم ظرفشویی و اشیاء تیز و زبر برای تمیز کردن کابینت فلزی استفاده نکنید. اشیاء تیز باعث آسیب رساندن و خراش افتادن بر روی سطح کابینت میشوند که در این صورت، هم آب به داخل بافت آن نفوذ میکند و هم از زیبایی آن کاسته میشود.
– دستمالهای نمدار، اسفنجهای نرم و پارچههای لطیف بهترین وسایل برای پاک کردن بدنهی کابینت میباشند. اجازه ندهید کابینتهایتان آن قدر کثیف شوند که نیاز به مواد شوینده قوی و وسایل تمیز کننده زبر باشند.
– برای پاک کردن لکههای چربی از اسید و مواد شوینده قوی استفاده نکنید، بهترین راه استفاده از اسپری پاککننده سبک و مایع ظرفشویی میباشد.
– رنگهای محافظتکننده و جلا دهنده میتواند دوام و کارایی انواع کابینت فلزی را افزایش دهد.
– هرچند وقت یکبار از روغن صنعتی برای حفاظت از لولاها استفاده کنید تا زنگ نزنند و هنگام باز و بسته شدن، جیر و جیر نکنند.
روش شستن کابینت فلزی
کابینتهای فلزی نباید شسته شوند چون اگر آب به قسمتهایی که فاقد روکش ضد زنگ است، برخورد کند، باعث زنگزدگی و پوسیدگی آن میشود. البته این نکته را باید گفت که اساسا هیچ مدل کابینتی را نباید شستوشو دارد چون باعث خرابی یونیت آن میشود.
با این وجود اگر کابینتهایتان به شدت کثیف هستند و به راستی راهی جز شستن کابینتها برایتان باقی نمانده، بعد از شستوشوی کابینتها، باید بلافاصله آنها را با دستمال خشک کنید تا هیچ رطوبتی در آن باقی نماند.
اگر قسمتهای داخلی کابینت دچار خرابی یا پوسیدگی است، قبل از چیدن وسایل، آن را ترمیم کنید. برای ترمیم کابینت، آن را سمباده بزنید و پس از زدن ضد زنگ، آن را مجددا رنگ کنید. اجازه دهید فضای داخل کابینت به طور کامل خشک شود، سپس وسایل را چیدمان کنید. بهتر است پس از خشک شدن، ۲۴ ساعت درب کابینتها را باز بگذارید تا تمام زیر و بم کابینت خشک شود و هیچ رطوبتی در آن باقی نماند.
با استفاده از روغنهای جلا دهنده میتوانید کابینتهای فلزی را جلا دهید. اسپری یا روغن جلا دهنده را میتوانید از ابزار فروشیها تهیه کنید.
قبل از استفاده از روغن جلا دهنده یا اسپری، سطح کابینت را تمیز کنید. دقت کنید سطح کابینت عاری از هر گونه لکه چربی یا گرد و خاک باشد. اگر قسمتی از کابینت شما دچار پریدگی رنگ شده یا خراشی بر روی آن ایجاد شد، با استفاده از رنگهای مخصوص یا قلمهای رنگ که برای اتومبیل کاربرد دارند، خراش را اصلاح کنید. با استفاده از ابر جادویی میتوانید لکههایی که بر روی کابینت ایجاد شده را پاک کنید. سپس با استفاده از روغنها یا اسپریهای جلا دهنده سطح کابینت را درخشنده و براق کنید.
سخن پایانی
کابینت آشپزخانه فلزی یکی از ارزانترین کابینتهای موجود در بازار هستند. این کابینتها در سه نوع گالوانیزه، استیل و فولاد خام تولید شده و به فروش میرسد. با خرید کابینت فلزی کمترین هزینه را پرداخت کنید و دکور زیبایی را تحویل بگیرید. شما میتوانید با انجام و رعایت نکاتی ساده اما مهم، به عمر و دوام کابینت فلزی بیافزایید.
مراجعه به مراکز معتبر و فروشگاههای شناخته شدهای چون آکس چوب این مزیت را ایجاد میکند تا با کیفیتترین کابینت آشپزخانه فلزی را خریداری کنید و در کنار آن، از مشاوره رایگان در انتخاب طرح و رنگ کابینت آشپزخانه بهره بگیرید. شما لایق بهترین و زیباترین طرحهای جذاب دکوراسیون هستند و باید را آشپزخانهای شیک و زیبا داشته باشید.
Comments (16)
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] اگر پایه مبل و میز و صندلی فلزی هستند، بهتر است از کابینت آلومینیومی استفاده کنید تا هماهنگی حفظ شود. اگر هم بیشتر به لوازم چوبی علاقه […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] از کابینتهای فلزی تقریبا منسوخ شده است. کابینتهای فلزی، ارزانقیمت […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]
[…] کابینت آشپزخانه فلزی […]