انتخاب رنگ کابینت یکی از مهم‌ترین آیتم‌هایی است که نقش مهمی در زیبایی آشپزخانه ایفا می‌کند؛ اگر آشپزخانه کوچک یا کم‌نور باشد، تاثیر رنگ دو چندان می‌شود. به طور کلی، هر چه رنگ کابینت‌ها روشن‌تر باشد، باعث می‌شود فضا بازتر و بزرگتر دیده شود و در مقابل، هر چه رنگ کابینت‌ و دیوارها تیره‌تر باشد، فضا بسته و کوچک به نظر می‌رسند. رنگ‌های براق نیز باعث می‌شوند که نور بازتابش بیشتری داشته باشد و در نتیجه فضا روشن‌تر به نظر برسد.

انواع رنگ کابینت

رنگ‌ها از نظر روانشناسی نیز بر روی دکوراسیون تاثیر دارند!

  • رنگ‌های گرم باعث القاء حس صمیمیت و گرمی در فضای دکوراسیون می‌شوند. (مانند قهوه‌ای و سبز)
  •  رنگ‌های سرد، محیط را سرد و رسمی نشان می‌دهند و در دکوراسیون مدرن بیشتر دیده می‌شوند. (مانند آبی و بنفش)
  • رنگ‌های خنثی که تاثیری خنثی بر دکوراسیون دارند و ویژگی‌ مثبتشان این است که با هر رنگی ترکیب می‌شوند و خود را در محیط تطبیق می‌دهند. (مانند کرم و سفید)

بهترین رنگ کابینت

مسئله‌ی انتخاب رنگ کاملا سلیقه‌ای است؛ اما اگر انتخاب رنگ بر اساس اصول روانشناسی و متناسب با محیط شود، تاثیر آن بر زیبایی فضا بیشتر خواهد بود. طراحان معمولا پیشنهاد می‌دهند که رنگ‌های خنثی و روشن سهم بیشتری از کابینت‌های آشپزخانه را تشکیل دهند. رنگ‌های خنثی این قابلیت را دارند که به خوبی با رنگ‌های دیگر هماهنگ می‌شوند و هرگز از مد نمی‌افتند. یکی از پرکاربردترین رنگ‌های خنثی که در کابینت‌ها به وفور دیده می‌شود، رنگ سفید است. پس از سفید، رنگ‌های شیری، کرم، بژ، مشکی و خاکستری از جمله رنگ‌های خنثی پرطرفدار در دکوراسیون آشپزخانه محسوب می‌شوند

به‌روزترین رنگ کابینت آشپزخانه

دنیای ما رنگی است و ما در یک دنیای رنگارنگ زندگی می‌کنیم! طبیعی است که رنگ‌ها جلوه و زیبایی بیشتری به زندگی ما می‌بخشند و می‌توانند ما را به وجد بیاورند یا متاثر و غمگین سازند. هر رنگی خصوصیات منحصربفردی دارد و از نظر روان‌شناختی، ویژگی‌های متمایزی دارد، بنابراین می‌تواند تاثیرات مختلفی بر روحیه و سبک زندگی ما داشته باشد. به همین دلیل است که طراحان هر ساله با بررسی علل و عوامل مختلف، سعی می‌کنند از رنگ‌های خاص و تازه‌تری در دکوراسیون و طراحی خانه‌ها و لوازم منزل استفاده کنند. کابینت‌های آشپزخانه‌ نیز بی‌تاثیر از زیبایی رنگ‌ها نیستند و اتفاقا رنگ کابینت‌ها، مهم‌ترین آیتمی است که در دکوراسیون آشپزخانه تاثیر می‌گذارد، زیرا کابینت‌ ، بخش اعظم دیوار آشپزخانه را به خود اختصاص می‌دهد و اولین جزئی است که در بدو ورود به آشپزخانه، از نظر مخاطب جلب توجه می‌نماید. در ادامه قصد داریم به‌روزترین رنگ کابینت آشپزخانه را به شما معرفی کنیم و راجع به خصوصیات و ویژگی‌های هر کدام، گپ و گفتی دوستانه داشته باشیم. از شما دعوت می‌کنیم میهمان این محتوای آکس چوب باشید:

کدام رنگ‌ها در دکوراسیون آشپزخانه و رنگ کابینت‌ها ، ترند هستند؟

انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه ، به راستی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌‌های انتخاب دکوراسیون منزل و آشپزخانه است زیرا همانطور که اشاره شد، کابینت‌ها بسیار به چشم می‌آیند و بخش اصلی دکوراسیون آشپزخانه را تشکیل می‌دهند؛ از سوی دیگر، امروزه آشپزخانه‌ها باز و اوپن هستند و نمای داخلی آن‌ها که شامل کابینت‌ها و لوازم برقی آشپزخانه می‌شود، در دیدرس است و به چشم می‌آید، پس لازم است که فرم و دکور آشپزخانه با دکور عمومی خانه، هماهنگ و هم‌خوانی داشته باشد.

از آنجا که خانه‌های امروزی بر خلاف گذشته، بیشتر آپارتمانی هستند و متراژ آپاتمان‌ها نیز عمدتا کوچک است، رنگ‌های روشن جایگاه ویژه‌ای در دکوراسیون خانه و آشپزخانه دارند؛ زیرا رنگ‌های روشن، نور را به طور کامل بازتاب می‌دهند و باعث می‌شوند، خانه بزرگتر و دلبازتر از ابعاد اصلی‌اش به نظر برسد؛ از سوی دیگر، رنگ‌های روشن، راحت‌تر با وسایل و لوازم تیره‌رنگ هماهنگ می‌شوند و ایجاد هارمونی می‌کنند؛ پس بی‌دلیل نیست که در اکثر خانه‌ها، از رنگ‌های روشن، خصوصا در آشپزخانه‌ها و رنگ کابینت‌ها، بیشتر استفاده می‌شود.

  • کابینت‌های رنگ سفید

کابینت‌های سفید‌رنگ، یکی از بهترین رنگ‌هایی است که می‌تواند به عنوان رنگ کابینت آشپزخانه پذیرفته شود، زیرا هم خصوصیات رنگ روشن را دارد و هم به سهولت با سایر رنگ‌ها هماهنگ می‌شود. در آپارتمان و خانه‌های کوچک امروزی، مهم است از رنگ‌هایی استفاده کنیم که قابلیت ترکیب و تطابق بیشتری با سایر رنگ‌ها داشته باشند و خوشبختانه سفید، در این گروه دسته‌بندی می‌شود.

رنگ سفید، همچنین نماد پاکی و طراوت روح نیز هست و در روحیه و شادابی اهالی منزل، موثر است؛ بنابراین می‌تواند یک انتخاب مناسب برای خانه‌هایی باشد که نورگیر ندارد و فاقد پنجره است.

 

کابینت سفید

  • رنگ‌های خنثی مانند بژ یا خاکستری

رنگ‌های خنثی این قابلیت را دارند که می‌توانند با همه‌ی رنگ‌ها ترکیب شوند و در واقع، با هر دکوراسیونی ست می‌شوند؛ بنابراین یک ترکیب ایده‌آل و هوشمندانه به حساب می‌آیند و به همین دلیل است که در گروه به‌روزترین رنگ کابینت‌ آشپزخانه، جایگاه ویژه ای دارند!

ممکن است این پرسش برای شما مطرح باشد که به چه رنگی خنثی گفته می‌شود؟ در پاسخ باید گفت: معمولا هر رنگی در کم‌رنگ‌ترین حالت خود، در گروه خانواده‌ی رنگی خنثی قرار می‌گیرد؛ بنابراین رنگ‌های خنثی غالبا رنگ‌های روشن دارند و ازین نظر می‌توانند به بزرگتر دیده شدن فضای آشپزخانه کمک کنند.

از جمله رنگ‌های خنثی می‌توان به سفید، خاکستری روشن، صورتی بسیار روشن و ملیح، سبز پسته‌ای روشن، کرم، بژ و غیره اشاره کرد.

پیشتر گفته شد که رنگ‌های خنثی، یک انتخاب هوشمندانه هستند؛ علت آن این است که با هر رنگ دیگری هم‌خوانی دارند؛ این ویژگی ازین حیث متمایز است که هر شخصی با هر سلیقه‌ای می‌تواند دکوراسیون مورد نظر خود را با این رنگ هماهنگ کند، بنابراین اگر قصد دارید منزل خود را به شخص دیگری اجاره دهید یا آن را بفروشید، رنگ‌های خنثی را فراموش نکنید!

 

کابینت رنگ بژ

  • چوب یا رنگ چوب

چوب از گذشته تا امروز در دکوراسیون خانه و آشپزخانه وجود داشته است و می‌توان گفت هیچ‌گاه از چیدمان خانه‌ها به دور نبوده است. در واقع امروزه که نسبت به گذشته، کمتر از وسایل و ابزارآلات چوبی استفاده می‌شود، باز هم وسایل و لوازم طرح چوب، به وفور در منازل دیده می‌شود.

با آنکه چوب و نقش و نگار طبیعی نهفته در بطن آن، از دیرباز وجود داشته است، اما هیچ‌ چیز از طراوت و زیبایی وسایل و لوازم چوبی یا طرح چوب کم نشده است؛ به جرات می‌توان گفت کابینت‌های طرح چوب، جزو به‌روزترین رنگ کابینت آشپزخانه به حساب می‌آیند و در هر آشپزخانه‌ای که جای بگیرند، چهره و لباسی متمایز به آشپزخانه می‌بخشند.

کابینت‌های چوبی یا طرح چوب، عمدتا قهوه‌ای هستند و طیف گسترده‌ای از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای سوخته و تیره را در بر می‌گیرند؛ بنابراین می‌توان از قهوه‌ای روشن برای منازل کوچک و کم‌نور و از قهوه‌ای سوخته و تیره‌تر، برای منازل بزرگ که دارای آشپزخانه‌های وسیع‌تر و پرنورتر هستند، استفاده نمود. خوب است بدانید استفاده از کابینت‌های چوبی یا طرح چوب، باعث ایجاد فضایی صمیمی و نوستالژیک در آشپزخانه می‌شود و بر گرمای محیط می‌افزاید.

بسیاری از طراحان از ترکیب دو رنگ قهوه‌ای تیره و قهوه‌ای روشن، به عنوان دو رنگی که با یکدیگر کنتراست و تضاد رنگی ایجاد می‌کنند در آشپزخانه استفاده می‌کنند و ازین طریق، آشپزخانه را بیش‌تر به حالت چوبی و اصالت طبیعی‌ چوب نزدیک می‌سازند.

کابینت رنگ چوب

  • استفاده از رنگ آبی تیره و ترکیبات آن در دکوراسیون آشپزخانه

همانطور که می‌دانید آبی تیره یا همان آبی نفتی، رنگ ترند سال ۲۰۲۰ در دکوراسیون آشپزخانه می‌باشد؛ رنگ‌هایی از خانواده‌ی رنگی آبی، باعث می‌شوند آشپزخانه به سردی گرایش داشته باشد، همچنین آبی تیره، باعث می‌شود فضا بسته و تاریک‌تر به نظر برسد، زیرا این رنگ، نمی‌تواند نور را  به خوبی منعکس کند. بنابراین استفاده‌ی زیاد و غالب ازین رنگ، در عین زیبایی که دارد، می‌تواند باعث کدر شدن فضای آشپزخانه خصوصا در فضاهای کوچک شود.

راهکاری که پیشنهاد می‌شود، استفاده‌ی ترکیبی از رنگ آبی تیره به همراه یک رنگ روشن‌تر است؛ به عنوان مثال می‌توانید بخش اعظم دیوار و کابینت‌های آشپزخانه را سفید و یا آبی روشن کنید و قسمت کوچکی از آن، مانند کابینت جزیره را به رنگ آبی تیره انتخاب کنید.

در مثالی دیگر، می‌توانید تنها وسایل جانبی آشپزخانه را به رنگ آبی تیره یا هر رنگ ترند دیگری که رنگ سال هست، انتخاب کنید و در صورتی که خسته شدید، وسایل و تزئینات کوچک را تغییر دهید.

استفاده از رنگ آبی تیره و ترکیبات آن در دکوراسیون آشپزخانه

 

انتخاب رنگ کابینت

انتخاب رنگ کابینت، یکی از جذاب‌ترین و در عین حال، سخت‌ترین مراحلی است که در انتخاب کابینت آشپزخانه، انتظارتان را می‌کشد! اگر چه انتخاب رنگ دکوراسیون آشپزخانه و کابینت‌ها در ظاهر، آسان و شیرین می‌آید، اما انتخاب کابینت‌هایی که رنگ و سبک آن‌ها متناسب با دیزاین خانه و آشپزخانه و همچنین اندازه و سایز و میزان نور دریافتی محیط باشد، کار چندان ساده‌ای نیست؛ همین طور زیباترین رنگ‌ها، ممکن است به مرور زمان شما را خسته نمایند و دلزده‌تان کنند و علی‌رغم هزینه‌ی زیادی که پرداخت کرده‌اید، بعد از مدتی تمایل داشته باشید کابینت‌های آشپزخانه‌تان را تعویض نمایید. به همین دلیل است که بسیاری از افراد برای انتخاب رنگ و سبک کابینت‌های آشپزخانه، از طراحان و دیزاینرهای داخلی ساختمان کمک می‌گیرند تا انتخاب آگاهانه‌تری داشته باشند. اما نگران نباشید ما در این محتوا قصد داریم اصولی را به شما بیاموزیم تا بتوانید راحت‌تر رنگ کابینت‌ها و دیوارهای آشپزخانه‌تان را انتخاب کنید.

  • از انتخاب رنگ‌های ترند و مد سال، به صورت غالب بپرهیزید!

در همین ابتدای کار بهتر است بگوییم که انتخاب رنگ‌های مد و تِرند سال، به همان سرعتی که جذاب هستند و در نظر بینده جلب توجه می‌کنند، از مُد هم می‌افتند و به زودی، مخاطب از دیدنش خسته می‌شود. خصوصا اگر منزلی دارید که آن را اجاره می‌دهید، سعی کنید از کابینت‌های مد روز استفاده نکنید؛ زیرا همانطور که ذکر شد، این رنگ‌ها به سرعت از مُد می‌افتند و مجبور هستید، آن‌ها را برای مستاجرهای جدید تعویض نمایید.

طبق یک قاعده‌ی کلی، پیشنهاد می‌شود از کابینت‌هایی استفاده کنید که مدت‌ زمان بیشتری می‌توانند مُد باشند. با یک نگاه کلی می‌توان فهمید که کابینت‌های ساده که ابزار یراق‌های زینتی کمتری دارند، دوام بیشتری در آشپزخانه شما خواهند داشت و زیبایی خود را به مدت طولانی‌تری حفظ می‌کنند. بنابراین در اولین گام، پیشنهاد می‌کنیم از انتخاب مدل‌های عجیب و رنگ‌های خاص تا جای ممکن بپرهیزید و یا به اندازه‌ی محدود از آن‌ها استفاده کنید.

  • از رنگ‌هایی استفاده کنید که در دکوراسیون منزل بیشتر کاربرد دارند:

در دکوراسیون منزل، رنگ‌های ساده کاربرد بیشتری نسبت به سایر رنگ‌ها دارند. در انتخاب رنگ کابینت ، سعی کنید ازین رنگ‌ها بیشتر استفاده کنید. به عنوان مثال، رنگ‌هایی مانند کرم، سفید، مشکی، قهوه‌ای، رنگ چوب ، بژ، خاکستری و رنگ‌های خانواده‌ خنثی، کاربرد بیشتری در دکوراسیون و چیدمان منزل دارند.

بهتر است یکی از رنگ‌هایی که در طراحی کابینت آشپزخانه‌تان مورد استفاده قرار می‌گیرد، یکی ازین رنگ‌ها باشد تا هم هارمونی و هماهنگی لازم بین اجزای منزل‌تان را راحت‌تر به وجود بیاورید و هم از رنگ‌هایی استفاده کرده باشید که با سلایق بیشتری جور و هماهنگ درمی‌آیند

  • از رنگ‌های خاص، به صورت محدود و جزئی استفاده کنید.

استفاده از رنگ‌هایی که جلوه‌ی بیشتری دارند، جسارت خاصی می‌طلبد و اگر چه در وهله‌ی اول زیبایی بیشتری دارد و بسیار جلب توجه می‌نماید، اما همانطور که اشاره شد، استفاده‌ی افراط‌گونه از آن‌ها، باعث آزار ذهن و خستگی مخاطب می‌شود. استفاده از رنگ‌های خاص باید به صورت محدود و جزئی باشد تا باعث خستگی نشده و در صورتی که مشتری تمایل داشته باشد، بتواند با تعویض آن‌ها، رنگ دکوراسیون را به شکل دیگری تغییر دهد و با این روش، تغییر و تحول در چیدمان منزل‌ ایجاد کند.

اگر تمایل دارید دکوراسیون آشپزخانه‌تان رنگ قرمز داشته باشد، تنها قسمت‌هایی از کابینت‌های آشپزخانه را به رنگ قرمز انتخاب کنید. به عنوان نمونه، از کابینت‌های سفید رنگ استفاده کنید و دستگیره‌های کابینت و قسمت‌های کوچکی از دکور آشپزخانه و یا یکی از کابینت‌های دکوری یا طاقچه‌ای را به رنگ قرمز انتخاب کنید. با این روش، هر گاه که از رنگ قرمز خسته شدید، می‌توانید به راحتی و با صرف هزینه‌ی اندک، رنگ دیگری را جایگزین آن کنید و با این روش، تغییرات زیبا و متنوعی در آشپزخانه ایجاد کنید.

  • اگر فضای آشپزخانه‌تان کوچک است از رنگ‌های روشن و براق استفاده کنید.

رنگ‌های روشن و خصوصا نمونه‌های براق آن، نور را بیشتر بازتاب می‌دهند. بازتاب نور بیشتر، باعث می‌شود فضای آشپزخانه روشن‌تر و دلبازتر به نظر برسد؛ چنانچه فضای آشپزخانه‌تان کوچک است یا فاقد پنجره است، نباید با انتخاب رنگ کابینت‌ تیره ، فضا را دلگیر‌ و بسته کنید.

در چنین آشپزخانه‌هایی، اگر تمایل به استفاده از رنگ‌های تیره دارید، باید به صورت محدود از رنگ‌های تیره استفاده کنید تا مانع بازتاب و انعکاس نور در فضای آشپزخانه نشوید.

یکی از بهترین کابینت‌ها برای آشپزخانه‌های کوچک و کم‌نور، کابینت هایگلاس سفید است. این کابینت به دلیل آنکه بسیار براق است و همانند شیشه و آینه، نور را منعکس می‌کند مثل یک منبع نوری، فضای آشپزخانه را روشن‌ می‌نماید و باعث می‌شود آشپزخانه‌تان بزرگتر ازابعاد اصلی‌اش به نظر برسد.

  • از رنگ‌های خنثی، بیشتر استفاده کنید.

رنگ‌های خنثی، یک ویژگی متمایز و بسیار جالب توجه دارند و آن هم قدرت تطبیق و هماهنگی با سایر رنگ‌هاست؛ بنابراین بسیار منطقی است اگر یکی از رنگ‌های کابینت‌ آشپزخانه‌تان، یک رنگ خنثی باشد.

رنگ‌های خنثی، رنگ‌های روشن خانواده‌های رنگی را شامل می‌شود. به عنوان مثال، کرم ، سفید، خاکستری روشن و بژ، در گروه خانواده‌ی رنگ‌های خنثی به حساب می‌آیند.

  • به محیط اطراف و دکوراسیون داخلی منزل توجه کنید:

فارغ از آن که چه چیزی زیباست و چه چیزی را دوست دارید، هماهنگی بین اجزای کلی خانه را نباید از یاد ببرید.

اگر خانه‌ی شما دارای گچ‌بری‌های کلاسیک و نئوکلاسیک است، استفاده از کابینت مدرن چندان گزینه‌ی مناسبی برای آشپزخانه شما نیست و یا در مثالی دیگر، اگر بخش زیادی از تزئینات داخلی منزل شما چوبی است، بهتر است بخشی از کابینت آشپزخانه‌تان را نیز چوبی انتخاب کنید و یا دستکم، در انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه، رنگ قهوه‌ای و طرح چوب را در نظر بگیرید.

هماهنگی بین اجزای منزل، از اصلی‌ترین مواردی است که باعث می‌شود اجزای منزل‌تان زیبا به نظر برسند و باعث آرامش و حظ بصری در نگاه بیننده شوند.

  • به رنگ دیوار‌ها و کف‌پوش آشپزخانه توجه کنید.

یکی دیگر از آیتم‌های مهم که در انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه باید بدان توجه کرد، هماهنگی رنگ کابینت‌ها با رنگ دیوارها و رنگ کف‌پوش آشپزخانه است. اگر چه بیشتر دیوار آشپزخانه را کابینت‌ها می‌پوشانند اما هنوز هم سهم قابل توجهی از دیوارها، قابل دیدن هستند و کف آشپزخانه نیز، قسمتی از آشپزخانه است که قابل مشاهده بوده و سهم ویژه‌ای در انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه دارد.

اگر رنگ دیوار و کاشی آشپزخانه‌تان را نمی‌پسندید و یا رنگی که انتخاب می‌کنید در هماهنگی با این رنگ نیست، پیشنهاد می‌دهیم پس از اتمام کار، از کاشی بین کابینتی استفاده کنید.

کاشی بین کابینتی، انواعی از کاشی‌های زیبا و مستحکم هستند که طرح‌ها و مدل‌های جذاب‌تری نسبت به کاشی‌های معمولی آشپزخانه دارند و باعث زیبایی بیشتری در آشپزخانه می‌شود. علاوه بر این، استفاده از کاشی بین کابینتی، راهکار مناسبی است تا چنانچه از رنگ کاشی‌های آشپزخانه‌تان راضی نیستید، آن‌ها را بپوشانید.

  • جسور باشید و از انتخاب رنگ‌های خاص نهراسید.

اگر چه در کل این مقاله تاکید ما بر این اصل بود که از رنگ‌هایی استفاده کنید که در زمره‌ی رنگ‌های رایج و نرمالی باشند که معمولا در دکوراسیون و چیدمان داخلی منزل به کار می‌روند، اما ابدا منظورمان این نیست که از رنگ‌ها و ترکیب رنگ‌های خاص و جدید استفاده نکنید. مادامی که ترکیب رنگ موردنظرتان، از حد افراط و تفریط عبور نکرده باشد و اعتدال و میانه‌روی را دستور کار خود قرار داده باشید، آشپزخانه، زیبایی خود را حفظ خواهد نمود و چه بسا منبع الهام نیز باشد.

به عنوان مثال، رنگ طلایی، یک رنگ بسیار قوی در چیدمان است و نباید به صورت افراطی و زیاد، مورد استفاده قرار بگیرد؛ اما استفاده محدود از رنگ طلایی و ترکیب آن با رنگ‌هایی مثل سفید، سیاه، خاکستری و قهوه‌ای، نه تنها زشت نیست بلکه به زیبایی چیدمان آشپزخانه نیز می‌افزاید و حالتی لوکس و اشرافی به آن می‌بخشد. می‌توانید کابینت‌های رنگ چوب را با دستگیره‌های طلایی یا برنجی ترکیب کنید و یا شیرآلات آشپزخانه‌تان را از رنگ طلایی انتخاب کنید.

استفاده محدود از رنگ‌هایی مانند نقره‌ای، مسی، طلایی، برنجی، قرمز، صورتی، آبی، مشکی، نوک مدادی و سایر رنگ‌هایی که انرژی بیشتری نسبت به رنگ‌های خنثی و ساده‌تر دارند، باعث می‌شود یک آشپزخانه منحصربفرد و لوکس داشته باشید که هم خودتان و هممیهمانان‌تان از دیدن آن لذت و حظ کافی ببرند.

انتخاب رنگ جسورانه برای کابینت آشپزخانه

 

به‌روزترین رنگ کابینت برای آشپزخانه‌های کلاسیک

کابینت‌هایی که به سبک کلاسیک هستند، عمدتا در رنگ‌های سنگین و وزین طراحی می‌شوند؛ کابینت‌های کلاسیک هیچ‌گاه با رنگ‌های شاد و انرژیک مانند زرد یا قرمز دیده نمی‌شوند؛ عمده‌ رنگ‌هایی که کابینت کلاسیک به وسیله‌ی آن شناخته و دیده می‌شود، عبارت است از کابینت کلاسیک سفید رنگ، خاکستری روشن، انواع رنگ قهوه‌ای، مشکی، کرم، بژ و رنگ‌هایی ازین دست.

کابینت‌های کلاسیک بیشتر برای آشپزخانه‌های بزرگ مناسب هستند تا آشپزخانه‌های کوچک؛ زیرا این کابینت‌ها، پر از نقش و نگار هستند و بر روی بدنه و درب‌های آن، انواع طرح‌های منبت و کنده‌کاری شده دیده می‌شود، پس چنانچه در آشپزخانه‌های کوچک قرار گیرند، باعث شلوغ‌تر شدن فضا و در نتیجه بی‌نظمی آشپزخانه از نظر بیننده می‌شوند.

به‌روزترین رنگ کابینت کلاسیک که عمدتا در خانه‌های متوسط و رو به بزرگ دیده می‌شود، کابینت کلاسیک قهوه‌ای رنگ چوب، سفید و طلایی و رنگ کرم و طلایی می‌باشد. در آشپزخانه‌هایی که از ترکیب رنگ طلایی استفاده می‌شود، عمدتا ابزاریراق‌های کابینت مانند دستگیره‌ها نیز به رنگ طلایی انتخاب می‌شود تا هارمونی و هماهنگی بیشتری در آشپزخانه دیده شود؛ خصوصا در آشپزخانه‌های کلاسیک، وجود دستگیره‌های پر زرق و برق، بسیار حائز اهمیت است.

به‌روزترین رنگ کابینت برای آشپزخانه‌های کلاسیک

به‌روزترین رنگ کابینت برای آشپزخانه‌های مدرن

کابینت مدرن، از تنوع رنگی بیشتری نسبت به کابینت کلاسیک برخوردار است؛ از انواع مدل‌های کابینت مدرن، هم در آشپزخانه‌های کوچک و هم آشپزخانه‌های بزرگ می‌توان استفاده نمود. کابینت مدرن، فاقد طرح‌ها و مدل‌های پیچیده است و در نهایت سادگی طراحی می‌شود و بر همین اساس می‌توان از آن، برای هر آشپزخانه‌‌ای با هر ابعاد و میزان نوری استفاده نمود.

انواع متریالی که در طراحی کابینت مدرن کاربرد دارند، ام‌دی‌اف، هایگلاس، ممبران، چوب طبیعی، پی‌وی‌سی و … است که هر کدام به فراخور ویژگی‌هایی که دارند، خصوصیات متمایز و قیمت‌های مختلفی دارند.

از به‌روزترین رنگ‌های کابینت مدرن ، می‌توان به کابینت مدرن سفید رنگ، قهوه‌ای روشن، خاکستری روشن، بژ، کرم، سفید و مشکی و … اشاره کرد. کابینت‌های مدرن، عمدتا در رنگ‌های روشن یا خنثی دیده می‌شوند، زیرا سبک مدرن، با سادگی و رنگ‌های روشن، هم‌خوانی بیشتری دارد، اگر چه استفاده از رنگ‌های روشن، یک الزام نیست و دست شما برای انتخاب رنگ‌های تند و پر انرژی نیز، باز است.

 

به‌روزترین رنگ کابینت برای آشپزخانه‌های مدرن

سخن پایانی

آنچه در انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه و به طور کلی دکوراسیون خانه اهمیت دارد، وجود هارمونی و هماهنگی است؛ بدون هارمونی و هماهنگی، زیباترین رنگ‌ها و بهترین مدل‌ها نیز زشت به نظر می‌رسند و نمی‌توانند آن‌چه در بطن و نهان خود نهفته دارند، بروز دهند. در این محتوا سعی کردیم به‌روزترین رنگ کابینت‌ های کلاسیک و مدرن را که بیش‌ از سایر رنگ‌ها و مدل‌ها مورد توجه مخاطبان است، به شما معرفی کنیم.

امیدواریم آنچه بیان شد، مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در پایان از همراهی شما با آکس چوب سپاسگزاریم.

به‌روزترین رنگ کابینت برای آشپزخانه‌های مدرن

امتیاز بدید!
اشتراک در
اطلاع از

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آکس چوب