انواع چراغ آشپزخانه؛ بهترین و جدیدترین چراغ‌های آشپزخانه

آشپزخانه‌ به نور کافی احتیاج دارد و روشنایی در آن، یک الزام است. هر چه نور آشپزخانه بهتر و مناسب‌تر باشد، فضایی که در آن حضور دارید، دلباز‌تر و زیباتر خواهد بود و موجب می‌شود دیرتر احساس کسالت و خستگی داشته باشید. همچنین تابش نور به کابینت‌ها و کاشی‌های آشپزخانه، باعث زیباتر شدن دکوراسیون آشپزخانه می‌شود که طبیعتا این موضوع، تاثیر زیادی در بهتر دیده شدن فرم و مدل کابینت‌ها خواهد داشت؛ خصوصا اگر کابینت آشپزخانه شما از نوع هایگلاس باشد، بازتاب و انعکاس آینه‌مانند چراغ و نور آشپزخانه بر روی بدنه‌ی کابینت‌ها بسیار جذاب و زیبا خواهد بود. نور و چراغ آشپزخانه باید متناسب با دکوراسیون و سبک کلی آشپزخانه انتخاب شود، بنابراین قبل از انتخاب و خرید، بهتر است با انواع چراغ آشپزخانه آشنا شوید. آکس چوب از شما دعوت می‌کند، همراه این مقاله باشید:

چراغ مدرن آشپزخانهنورپردازی آشپزخانه

مبحث نور، یکی از اساسی‌ترین نیازهای یک آشپزخانه است که باید به طور حرفه‌ای و تخصصی به آن پرداخته شود. نوری که به آشپزخانه‌ی شما می‌تابد، از سه منبع نوری تامین می‌شود؛

نخستین منبع، پنجره آشپزخانه است و چنانچه آشپزخانه‌ی شما نورگیر و دارای پنجره باشد، بهترین منبع نوری است.

دومین منبع نور، نوری است که از فضای عمومی منزل به درون آشپزخانه راه پیدا میکند؛ بنابراین هر چه خانه‌ی روشن‌تر و نورگیرتری داشته باشید، بالطبع آشپزخانه‌ی شما نیز روشن‌تر خواهد بود.

سومین منبع نوری، انواع چراغ آشپزخانه است که با توجه به نور دریافتی از محیط و پنجره‌، باید تنظیم شود. طبیعی است، چنانچه آشپزخانه‌تان نور کمتری از محیط منزل دریافت می‌کند و یا فاقد پنجره است، مجبور هستید از سیستم نورپردازی قوی‌تری برای آشپزخانه استفاده کنید و فضا را با انواع هالوژن‌ها و لوسترهای پرنور و حتی نورهای مخفی که در زیر کابینت‌ها کار گذاشته می شود، روشنتر کنید. در مقابل اگر آشپزخانه‌ی پرنوری دارید، نیاز به استفاده از نورهای اضافی نیست و می‌تواند با تعداد محدودتری لامپ‌، فضا را روشن نمود.

لامپ آشپزخانه شیک

لامپ آشپزخانه نه تنها باعث ایجاد نور در فضا می‌شود بلکه تاثیر مهمی در زیبایی آشپزخانه و دکوراسیون خانه  نیز دارد. امروزه از لامپ‌ها و چراغ‌آویزهای شیک و زیبایی در سقف آشپزخانه استفاده می‌شود که لازم است مطابق با سبک و مدل کابینت‌ها و تم آشپزخانه انتخاب شود. 

چراغ آشپزخانه جدید ‎

چراغ آشپزخانه می‌تواند از هر رنگ و مدلی باشد اما لازم است برای انتخاب آن سبک دکور آشپزخانه را در نظر بگیرید. استفاده از چندین چراغ و منبع نوری در کنار هم، یکی از بهترین ایده‌ها برای آشپزخانه‌های جدید و مد روز است. این کار باعث می‌شود منابع نوری در همه‌ی جای آشپزخانه پخش شود و نور تنها در یک قسمت متمرکز نباشد. 

لامپ آشپزخانه مدرن 

در سبک مدرن بیشتر از المان‌های ساده و مدرن استفاده می‌شود. اگر آشپزخانه‌تان مدرن است سعی کنید از نورهای مخفی بیشتر استفاده کنید و فضای میانی آشپزخانه را با یک لوستر آویز ساده به همین سبک بیارایید. استفاده از نورهای زیر کابینتی و خطی در آشپزخانه‌های مدرن و مینیمال تاکید بیشتری دارد تا هم فضا را زیباتر سازد و هم سطح کانتر روشن‌تر باشد.

انواع چراغ آشپزخانه

چراغ‌ آویز‌ها

چراغ‌های آویزی، از مشهورترین و محبوب‌ترین انواع چراغ آشپزخانه هستند و در همه سبک آشپزخانه خصوصا آشپزخانه‌های کلاسیک و نئوکلاسیک بسیار پرطرفدار هستند. چراغ‌های آویزی به وسیله‌ی یک زنجیر یا طناب و یا حتی یک میله‌ی فلزی نازک، از سقف آویزان می‌شوند و هم به صورت تکی و مجزا و هم به صورت چندتایی و یا جدا از هم و در کنار هم، نصب می‌شوند.

اگر آشپزخانه‌ی شما سبک خلوت و ساده‌ای دارد و یا سقف آن خیلی شلوغ و پرکار نیست، با چراغ‌های آویزی می‌توانید به آن جذابیت و زیبایی بیشتری ببخشید و آن را زیباتر جلوه دهید؛ در واقع می‌توان گفت، با آویز کردن یک یا چند چراغ آویزی بلند، یک دکور زیبا در آشپزخانه خواهید داشت.

چراغ آویزها در نورپردازی آشپزخانه

از چراغ‌آویزها در میان آشپزخانه به جای لوستر، بالای میز ناهارخوری آشپزخانه، کابینت جزیره و یا در بالای اوپن آشپزخانه استفاده می‌شود. چراغ‌های آویزی، در مدل‌های کلاسیک و مدرن به مشتری عرضه می‌شوند و برای انواع آشپزخانه‌ها مناسب هستند.

چراغ‌‌آویزها جنس‌های متفاوتی دارند و می‌توانند ساده یا طرح‌دار باشند. چراغ‌آویزهای چوبی، فلزی، بلورین و حتی چینی همه و همه می‌توانند یکی از بهترین و زیباترین انواع چراغ آشپزخانه برای فضای منزل شما باشند.

  • چراغ‌های آویزی استوانه‌ای و پهن

چراغ‌ آویزهای استوانه‌ای، چراغ آویزهایی هستند که لامپ آن، با یک پوشش استوانه‌ای و پهن احاطه می‌شود و به دلیل آنکه ظاهر پهنی دارند، نور را حول یک محور متراکم و پخش می‌کنند و باعث ایجاد نور در یک نقطه‌ی خاص از آشپزخانه می‌شود؛ بنابراین از چراغ‌‌های آویزی استوانه‌ای معمولا به صورت جفت و در آشپزخانه‌های بزرگتر به صورت سه‌ تایی و با فاصله استفاده می‌شود. چراغ آویزهای استوانه‌ای معمولا از جنس شیشه، چینی و یا متریالی ساخته می‌شود که شفاف باشد تا اتلاف نور نداشته باشد.

  • چراغ آویزهای گوی‌شکل کوچک

چراغ‌ آویزهای گوی‌مانند کوچک، همانند گوی‌های درخشان و روشن از سقف آشپزخانه آویزان می‌شوند. این چراغ آویزها، علاوه بر اینکه بسیار زیبا و رویایی هستند، می‌توانند بسیار لوکس و جذاب باشند و فضایی مدرن و منصربفرد را در آشپزخانه ایجاد کنند.

چراغ آویزهای گوی‌شکل، معمولا به صورت گروهی و با تعداد زیاد در آشپزخانه نصب می‌شوند، زیرا قدرت نوردهی آن‌ها کم است و باید به صورت گروهی نصب شوند تا فضای آشپزخانه را روشن و درخشان کنند و البته زیباتر باشند.

از چراغ آویزهای گوی شکل معمولا در دکوراسیون سبک مدرن و آشپزخانه‌های لوکس و مدرن استفاده می‌شود.

چراغ آویزهای گوی‌شکل کوچک در آشپزخانه

  • چراغ آویزهایی با اشکال هندسی

چراغ آویزهایی با اشکال هندسی همانطور که از اسمشان پیداست، چراغ آویزهایی هستند که حباب آن‌ها به شکل اشکال هندسی بسیار ساده است. ازین سبک، بیشتر در دکوراسیون سبک مدرن و به صورت رنگ‌های شاد استفاده می‌شود. به عنوان مثال می‌توانید از چراغ آویزهایی به شکل مربع یا مثلث در آشپزخانه‌تان نصب کنید و از حضور آن‌ها در آشپزخانه لذت ببرید. چراغ آویزهای با شکل هندسی و رنگی را می‌توانید به راحتی با فرش‌های طرح گبه و گلیم، ست و هماهنگ کنید.

  • چراغ آویزهای حبابی بزرگ

باور کردنی نیست اما آویز کردن یک حباب شیشه‌ای بزرگ و ساده می‌تواند یکی از زیباترین و در عین حال منحصربفردترین انواع چراغ آشپزخانه باشد. حباب‌های شیشه‌ای بزرگ، به دلیل آنکه شفاف و عاری از هر گونه پوششی هستند، نور را به طور کامل به محیط می‌تابانند، ازین رو فضا را بسیار روشن‌ می‌کنند و در واقع، اتلاف انرژی ندارند و در عین حال، بسیار زیبا و جذاب هستند.

درون چراغ آویزهای حبابی، لامپ‌های ادیسونی گذاشته می‌شود تا ظاهر زیباتری داشته باشد. این مدل از چراغ آویزهای جذاب، هم برای آشپزخانه‌های کلاسیک و هم برای آشپزخانه‌های مدرن، مورد استفاده قرار می‌گیرند و باعث زیباتر شدن فضای آشپزخانه می‌شوند.

  • چراغ‌آویزهای اشکی

این مدل از چراغ‌ آویزها به صورت اشکی و کوچک هستند و از آن‌ها معمولا در بالای کانتر اوپن یا میز ناهارخوری و یا در بالای جزیره استفاده می‌شود. از چراغ‌ آویزهای اشکی به تعداد زیاد و چندتایی در کنار یکدیگر استفاده می‌شود.

این چراغ آویزها مدل‌های کوچک تا کمی‌ بزرگتر دارند و می‌توانند به اشکال مختلف و سایز‌های متنوع

نصب شوند و حتی جنس‌ها و رنگ‌های مختلفی نیز دارند که متناسب با نوع دکوراسیون آشپزخانه‌ی شما می‌تواند جذاب و منحصربفرد باشند.

چراغ آویزهایی با اشکال هندسی

مدل چراغ سقفی آشپزخانه

به نظر می‌رسد با توجه به مدل‌های بی‌شمار لوستر و چراغ سقفی هیچ مشتری برای انتخاب مدل مورد نظرش دچار سردرگمی نشود. چراغ سقفی‌های جدید با طرح و متریال‌های مختلف، چنان متنوع به بازار عرضه شده‌اند که در هر سبک و مدلی می‌توانید طرح مورد پسندتان را پیدا کنید. 

  • مدل‌های کلاسیک، فاخر و پر زرق و برق برای کابینت‌های کلاسیک 
  • مدل‌های ساده و مینیمال برای آشپزخانه‌های مدرن

مدل هالوژن اپن آشپزخانه

در طراحی‌های جدید روشن بودن سطح کار بسیار حائز اهمیت است. با توجه به این که کانتر اپن معمولا فضای محدودی از نظر ارتفاع تا سقف دارد، هالوژن بهترین گزینه برای روشن شدن آن است. با تعبیه چند هالوژن می‌توانید فضای پر نورتری را روی اپ ایجاد کنید؛ خصوصا اگر بخشی از اپن به عنوان میز غذاخوری در گرفته شده باشد، حضور چند هالوژن یا چراغ سقفی برای آن الزامی است.

انواع چراغ آشپزخانه ؛ بلند یا کوتاه؟

زمانی که از چراغ آویز استفاده می‌کنید، ارتفاع طناب یا فلزی که چراغ را از سقف آویزان می‌کند، مساله‌ی مهمی است که در زیبایی آن نقش دارد. اگر چه جنبه‌ی زیبایی چراغ آویز بسیار مطرح است، اما کارکرد اصلی آن، روشنایی است؛ بنابراین بلند یا کوتاه بودن طناب چراغ آویز، بسته به ارتفاع سقف و میزان نوردهی چراغ، متفاوت خواهد بود.

بدیهی است برای سقف‌هایی که ارتفاع بلندتری دارند، از چراغ آویزهای بلندتر استفاده می‌شود تا هم نور از ارتفاع کمتری بتابد و فضا را روشن‌تر نماید و هم جنبه‌ی زیبایی آن بیشتر حفظ شود. در آشپزخانه‌هایی که سقف کوتاه دارند، بهتر است از چراغ آویزهای کوتاه استفاده شود تا ارتفاع آشپزخانه بلندتر دیده شود.

در بالای میز ناهارخوری و کانتر جزیره و یا اوپن آشپزخانه، می‌توانید از چراغ آویزهایی با ارتفاع بلندتر استفاده کنید تا هم نوردهی بیشتری داشته باشند و هم ظاهر زیباتری داشته باشند. امروزه انواع چراغ آویزهایی وجود دارند که میزان بلندی آن‌ها قابل تنظیم است و شما در مواقع دلخواه، می‌توانید آن‌ها را بلندتر یا کوتاه‌تر کنید.

چراغ های آشپزخانه بلند

انواع لوستر آشپزخانه

علاوه بر انواع چراغ آویزها که در بالا به آن‌ها اشاره شد، در آشپزخانه‌ می‌توانید از انواع لوستر نیز استفاده کنید. لوستری که در آشپزخانه نصب می‌شود، بهتر است متناسب با سبک آشپزخانه انتخاب شود، یعنی در آشپزخانه‌های کلاسیک از لوستر‌های کلاسیک استفاده شود. به عنوان مثال، اگر کابینت‌های آشپزخانه‌تان، کابینت ممبران کلاسیک سفید و طلایی است، بهتر است از لوسترهای طلایی یا برنزی استفاده کنید و یا در مثالی دیگر، اگر کابینت‌های آشپزخانه‌تان کابینت‌های سفید مدرن با دستگیره‌های طلایی است، بهتر است از لوسترهای ساده‌ی طلایی استفاده کنید و آن را  شیرآلات طلایی سینک ظرف‌شویی‌تان ست کنید و ازین طریف هارمونی در آشپزخانه‌تان ایجاد کنید.

برای آشپزخانه‌های بزرگ و کلاسیک می‌توانید از لوسترهای بزرگتر استفاده کنید اما برای آشپزخانه‌های سبک مدرن، بهتر است از لوسترهای ساده که تعداد شعله‌های کمتری دارند استفاده کنید. در نظر داشته باشید که لوستری که برای آشپزخانه در نظر می‌گیرید، باید متناسب با آشپزخانه باشد و از نصب کردن لوسترهای بزرگ و پر زرق‌ و برق، حتی در آشپزخانه‌های بزرگ و کلاسیک خودداری کنید.

هر نوع چراغ برای چه سبک آشپزخانه‌ای مناسب است؟

در چیدمان و  دکوراسیون امروز، توجه به جزئیات و لزوم هماهنگی بین اجزا بسیار مهم است. هر وسیله‌ای که خارج استاندارد چیدمان و در ناهماهنگی با سایر اجزا باشد، به شدت توی ذوق می‌زند؛ هر چند که خودش به تنهایی شیک و زیبا باشد! همین دستورالعمل برای چراغ و نور آشپزخانه نیز حکمفرما است. چراغ و نور آشپزخانه از جمله تجهیزاتی هستند که از درون اتاق نشیمن و سایر قسمت‌های خانه مشاهده می‌شوند به همین دلیل نباید از زیبایی و تاثیرش در دکوراسیون خانه و آشپزخانه چشم‌پوشی کرد. در ادامه به شما می‌گویم چه نوع چراغ برای چه سبک آشپزخانه‌ای مناسب است.

  • چراغ خطی آویز 

این مدل بهترین گزینه برای آشپزخانه‌هایی با سقف بلند و پلان‌های کشیده و دراز است. چراغ خطی‌های آویز در همه‌ی سبک‌ها موجودند و با اکثر چیدمان‌ها هماهنگ می‌شوند. در پلان‌هایی با دیوار یا کابینت گرد، پلان‌های مربع‌شکل یا آشپزخانه‌هایی که کوچک هستند نباید از چراغ‌های خطی استفاده کرد. اگر آشپزخانه‌تان دارای میز بار یا میز غذاخوری مستطیل شکل است، نصب یک چراغ آویز خطی  ایده‌ی خوبی برای دیزاین آن و همچنین روشنایی سطح میز غذاخوری است. چنانچه سقف آشپزخانه‌تان کوتاه است، پیشنهاد می‌دهیم از چراغ خطی‌های سقفی استفاده کنید. 

  • هالوژن‌ و لامپ‌های سقفی

این مدل لامپ‌ها از پرکاربردترین گزینه‌ها برای آشپزخانه هستند که از نظر طرح و مدل طیف گسترده‌ای را در بر می‌گیرند. استفاده از هالوژن باعث می‌شود نور در تمام سطح آشپزخانه پخش باشد و تنها بر یک نقطه متمرکز نباشد. لامپ‌ها سقفی و هالوژن‌ها را می‌توان در بالای کابینت‌های دیواری، زیر کابینت‌های دیواری، درون کابینت‌های دکوری و به طور منظم بر روی سقف کار کرد. هالوژن و لامپ‌های سقفی از نظر قیمتی نیز مقرون به صرفه هستند و هزینه‌ی تعویض آن‌ها در صورت سوختن هم اقتصادی است.

  • چراغ زیر کابینتی

بهترین گزینه برای روشن شدن سطح کانتر و حتی درون کابینت، تعبیه چراغ زیر کابینتی است که انواع و اقسام مختلفی نیز دارد. با تعبیه انواع چراغ زیر کابینتی هنگام کار کردن بر سطح کانتر، میز کارتان کاملا روشن است؛ این چراغ‌ها را می‌توانید به صورت هوشمند نیز تهیه کنید تا فقط همان قطعه‌ای روشن شود که مورد نیازتان است. تعبیه این چراغ‌ها درون کابینت‌ها، خصوصا کابینت‌های بزرگ و سوپری، بسیار پرکاربرد است زیرا باعث می‌شود بتوانید دورترین نقطه‌ی کابینت را نیز مشاهده کنید و از روشنایی فضا لذت ببرید. به دلیل این که چراغ‌های زیرکابینتی مخفی کار گذاشته می‌شوند، در همه‌ی سبک‌ها قابل نصب هستند و محدودیتی را برای شما ایجاد نمی‎کنند.

  • انواع چراغ آویز و لوستر مرکزی

حتی اگر آشپزخانه‌تان چندین هالوژن و نور مخفی فراوان داشته باشد، معمولا یک رشته برق مرکزی برای تعبیه لوستر در وسط آشپزخانه پیدا می‌شود! البته در آشپزخانه‌های مدرن و مینیمال می‌توانید از تعبیه لوستر صرف نظر کنید و به همان چراغ‌های توکار و مخفی بسنده نمایید. در آشپزخانه‌های کلاسیک و نئوکلاسیک، لوستر بخشی از دکوراسیون است و لازم است از لوسترهای مطابق با همان سبک استفاده شود. هر چه سقف آشپزخانه‌تان بلندتر باشد، می‌توانید از لوسترهای آویزی بلندتر استفاده کنید. در آشپزخانه‌های کوچک پیشنهاد می‌دهیم از مدل‌‎های ساده‌ و کوچک استفاده کنید. برخی لوسترها و چراغ‌آویزهای جدید امکان بالا و پایین‌ شدن طناب را هم دارند و دست شما را باز می‌گذارند تا متناسب با حضورتان در آشپزخانه، لوستر را بالا و پایین کنید.

  • چراغ لوسترهای سقفی

معمولا مطابق همان مدل چراغ آویزها و انواع لوستر مرکزی، چراغ‌ و لوستر سقفی نیز هست که برای آشپزخانه‌هایی با سقف کوتاه یا به عنوان لوستر مکمل مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل چراغ‌ها کاملا به سقف می‌چسبند و اگر سقف آشپزخانه بلند است، اصلا گزینه‌ی مناسبی نیستند. مدل‌های ساده و کوچک  لوسترهای سقفی برای روشنایی کانتر اپن و راهروها  کاربرد دارند.

لوستر کریستالی مناسب آشپزخانه

انواع هالوژن

از انواع چراغ آشپزخانه ، می‌توان هالوژ‌ن‌ها را نام برد. هالوژن‌ها، در سقف یا سقف کاذب آشپزخانه جاسازی می‌شوند و باعث افزایش نور آشپزخانه می‌شوند. از هالوژن‌ها، معمولا در کنار لوستر آشپزخانه و یا چراغ آویزها استفاده می‌شود تا مکملی برای افزایش نور آشپزخانه باشند، البته خود به تنهایی نیز می‌توانند در آشپزخانه‌های مدرن مورد استفاده قرار گیرند و باعث زیبایی نور آشپزخانه شوند.

لامپ‌های هالوژنی، علاوه بر زیبایی، به علت آن که به صورت پراکنده در سقف، کار گذاشته می‌شوند، نور را نیز به صورت پراکنده در فضا منعکس می‌کنند و ازین رو، باعث می‌شوند مصرف انرژی بهینه‌تر باشد. ضمن آنچه بیان شد، باید اضافه کرد لامپ‌های هالوژنی مصرف برق پایینی نیز دارند و باعث کاهش هزینه‌ی برق نیز می‌شوند.

از لامپ‌های هالوژی در بالای کابینت‌های ردیف بالایی، درون کابینت‌های دکوری و تزئینی، در سقف‌‌های کاذب، بالای کانتر اوپن، در دیوار آشپزخانه و در هر قسمت دیگری از آشپزخانه که نور لازم باشد، استفاده می‌شود.

قاب‌هایی که لامپ‌های هالوژنی را پوشش می‌دهد، انواع مختلفی دارد که متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه و لوستر آشپزخانه، می‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید و باعث شکل دادن به دکوراسیون آشپزخانه‌تان شوید.

استفاده از هالوژن ها در آشپزخانه

چراغ‌های سقفی

چراغ‌های سقفی یکی دیگر از انواع چراغ آشپزخانه هستند و همانطور که از نامشان پیداست، چسبیده به سقف می‌باشند. چراغ‌ها و یا لوسترهای سقفی، بهترین گزینه برای آشپزخانه‌هایی با سقف‌های کوتاه هستند زیرا کاملا به سقف می‌چسبند و آویزان نمی‌شوند.

چراغ‌های سقفی نیز، انواع مختلفی داشته و می‌توانند ساده و خلوت، یا شلوغ و پر زرق و برق باشند. چراغ‌های سقفی باید متناسب با سبک و فرم کابینت‌ها و دکوراسیون آشپزخانه‌ انتخاب شوند.

چراغ‌های سقفی کریستالی، از مشهورترین انواع چراغ‌های سقفی بوده که معمولا در آشپزخانه‌های کلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع چراغ آشپزخانه و چند نکته‌ی مهم

با توجه به آنچه درباره‌ی نورپردازی و انواع چراغ آشپزخانه بیان شد، لازم است به چند نکته‌ی مهم هنگام انتخاب و خرید توجه کنید.

  • آشپزخانه، مکانی است که در آن پخت و پز انجام می‌دهید؛ بنابراین چراغی که انتخاب می‌کنید از هر نوعی که باشد، لازم است به قابلیت تمیزکاری آن توجه کنید. به عنوان مثال، لوستر‌ها و چراغ ‌آویزهای چوبی اگر چه بسیار زیبا و منحصربفرد هستند و با کابینت‌های چوبی بسیار هماهنگ و زیبا می‌شوند، اما قابلیت تمیزکاری با مواد شوینده قوی را ندارند؛ بنابراین اگر از آن‌ها استفاده می‌کنید باید نسبت به تمیزکاری آن‌ها، دقت بیشتری به خرج دهید و در بازه‌های زمانی کوتاه‌تری آن‌ها را تمیز کرده تا از انباشت چربی بر روی آن‌ها اجتناب شود.
  • آشپزخانه مکانی، شلوغ است؛ بنابراین نباید از لوسترها و چراغ‌های شلوغ و پر زرق و برق در آن استفاده کنید. بهتر است چراغ انتخابی شما حتی اگر از انواع کلاسیک است، ساده باشد.
  • بسته به جنس و نوع چراغ آویز یا لوستر آشپزخانه، تمیز کردن آن با محلول سرکه و آب گرم، یکی از بهترین شوینده‌های خانگی است که باعث می‌شود چراغ آشپزخانه‌ی شما همواره تمیز باشد. به دلیل آنکه چراغ آشپزخانه ، با روشن شدن داغ می‌شود، ذرات چربی و بخارات ناشی از پخت ‌و پز به آن جذب شده و به مرور زمان به بدنه‌ی آن می‌چسبد و اگر در بازه‌های زمانی کوتاه، تمیز نشود، سخت‌تر می‌شود. بنابراین به طور فصلی لازم است چراغ آشپزخانه را تمیز و از چربی‌ها پاک کنید تا ظاهر زیبای آن همواره حفظ شود.

سخن پایانی

همانطور که اشاره شد، نورپردازی آشپزخانه، یکی از اصلی‌ترین مباحثی است که در یک آشپزخانه‌ی حرفه‌ای و زیبا باید مورد توجه قرار بگیرد. نور آشپزخانه باید دقیقا به اندازه‌ای باشد که هم زیبایی آشپزخانه حفظ شود و هم فضای روشن و دلبازی را برای شما و اعضای خانواده‌تان ایجاد کند و هم در عین حال، از اتلاف انرژی و مصرف بی‌رویه برق پیشگیری شود.

اگر در آشپزخانه‌تان ناگزیر هستید که از تعداد لامپ‌های بیشتری استفاده کنید، می‌توانید از سیستم نورپردازی سنسوردار استفاده کنید تا هنگام ورود به آشپزخانه روشن شود و در هنگامی که کسی درون آشپزخانه نیست، خاموش بماند.

ازین که همراه و همگام با این محتوا بوده‌اید از شما سپاسگزاریم. امیدواریم مطالب ارائه شده در این محتوا برایتان سودمند و مفید واقع شده باشد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

Comments (1)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *