کمد دیواری ام دی اف

کمد دیواری ام دی اف

کمد دیواری ام دی اف

استفاده از کمد دیواری هم در خانه‌های بزرگ و هم خانه‌های کوچک رواج فراوانی دارد. در برخی اتاق‌ها حتی یک طرف دیوار را کاملا با کمدهای یکسره و عریض و طویل می‌پوشانند. کمد دیواری ام‌ دی اف به دلیل داشتن مزایای فراوان و قیمت اقتصادی، یکی از بهترین انواع کمد دیواری است که در انواع دکوراسیون سبک مدرن کاربرد بسیار دارد. اگر سبک چیدمان و  دکوراسیون منزل‌تان مدرن است، با نصب کمد دیواری ام دی اف در رنگ‌های شاد و انرژی بخش می‌توانید فضای کاربردی و زیبایی را در خانه‌تان به وجود آورید.

 

کمد دیواری ام دی اف

کمد دیواری ام دی اف از چه متریالی ساخته می‌شود؟

از بین تمامی متریال‌هایی که برای ساخت کمد دیواری استفاده می‌شود، ام‌دی‌اف جزو محبوب‌ترین‌ها است. ورقی که برای ساخت این محصول استفاده می‌شود، یک فراورده صنعتی و مصنوعی اما جزو مشتقات چوب طبیعی است. برای ساخت ورق ام دی اف، در ابتدا ضایعات و خرده‌های چوب خرد و یکسان سازی شده و سپس به هم فشرده می‌شوند تا به چگالی متوسط برسند. در واقع، ام‌دی‌اف به معنی تخته فیبر با چگالی و دانسیته متوسط است که معرف تخته ام دی اف خام می‌باشد. مشخصه‌ای که باعث تمایز ورق ام دی اف خام از سایر متریال می‌شود، روکش آن است که در ورقی که در اصطلاح بازار ام دی اف شناخته می‌شود، از جنس ملامینه است.

تخته فیبر ام دی اف با روکش ملامینه، مقاومت و کیفیت بالایی دارد و به همین دلیل برای ساخت کمد دیواری گزینه خوبی است. 

چرا استفاده از کمد دیواری ام دی اف پیشنهاد می‌شود؟

کمدها در گذشته توسط متریال‌های طبیعی مثل چوب درختان ساخته می‌شدند. با اینکه چوب‌های طبیعی زیبایی و مقاومت بالایی داشتند ولی فاقد ماندگاری طولانی بودند. از طرفی، هزینه خرید و ساخت کمدهای چوبی مرغوب نسبتا بالا بود و برخی افراد ترجیح می‌دادند ازنئوپان استفاده کنند. 

با ورود ورق ام دی اف به بازار، محصولات و مصنوعات چوبی مختلفی با آن ساخته شد که در عین حالی که زیبا بود، مقاومت بالایی داشت و از قیمت پایین‌تری هم نسبت به چوب طبیعی برخوردار بود. امروزه استفاده از ورق ام‌دی‌اف برای ساخت وسایلی مانند کمد دیواری، کابینت آشپزخانه و … رواج فراوانی دارد. یکی از مزایای مهم ام‌دی‌اف تنوع محصولاتی است که از آن به دست می‌آید.

بهترین نوع ام دی اف برای کمد دیواری 

هر چه نوع ام دی اف مستحکم و فشرده‌تر باشد کیفیت و مقاومت کمد دیواری بیشتر خواهد بود. به همین دلیل توصیه می‌شود از ورق ام دی اف متراکم و باکیفیت برای ساخت کمدهای دیواری استفاده شود؛ هر چند قیمت آن نسبت به مدل‌های دیگر گرانتر باشد. در ساخت بسیاری از کمد دیواری‌ها، برای کاهش هزینه از ورق نئوپان یا ام دی اف سبک که با روکش لمینت پوشانده شده است، استفاده می‌شود که این مسئله اگر چه قیمت پایین‌تری برای مشتری در پی دارد، اما دوام و کیفیت کمد کاهش یافته و باعث می‌شود با قرارگیری اجسام سنگین یا به مرور زمان، کمد شکم بیندازد و در نهایت بشکند.

 

انواع کمد دیواری ام دی اف

به طور کلی، تمام لوازمی که از ورق MDF ساخته می‌شوند در سبک مدرن کاربرد دارند. کمد دیواری‌ ساخته شده از MDF نیز تنها در سبک مدرن کاربرد دارند اما از نظر تنوع و مدل، بسیار گسترده و فراوان هستند. به دلیل برش خوری آسان ورق MDF تقریبا هر مدل کمد دیواری را می‌توان با آن طراحی و ساخت. خصوصا که این ورق، از نظر رنگ و طرح روکش هم دارای تنوع بالایی است و رنگ‌های مختلف و طرح‌های گوناگونی را شامل می‌شود. 

طراحی کمد دیواری در هر قسمتی از فضای داخلی خانه نیز متفاوت است. به عنوان مثال، در اتاق خواب شکل ظاهری، ابعاد و اندازه و سایر مشخصات کمد دیواری با کمد اتاق پذیرایی متفاوت است. انتخاب مدل درب کمد بستگی به جایگاه آن، فضای اطراف کمد و همچنین سلیقه شما دارد.

 برای هر مدلی از کمد دیواری، می‌توان تقسیم‌بندی‌های مجزایی در نظر گرفت. طراحی درب کمد، دیزاین رویه و سطح بیرونی آن، چیدمان قفسه‌ها و کشوها می‌تواند در طراح‌های مختلف کمد دیواری ام دی اف متفاوت باشد و به صورت سفارشی و مطابق با میل مشتری انتخاب شود.

کمد دیواری ام دی اف در لولایی

کمد دیواری ام دی اف در لولایی

کمد دیواری با در لولایی، متداول‌ترین نمونه‌ از کمد دیواری است که همه‌ی ما انواع مختلف آن را دیده و استفاده کرده‌ایم. از کمد دیواری در لولایی برای اتاق‌ خواب‌هایی که متراژ بزرگی دارند، استفاده می‌شود. در این مدل، درب کمدها به وسیله‌ی لولاها باز و بسته می‌شوند و باید فضای کافی برای باز شدن هر لنگه در باشد. کمد دیواری ام دی اف در لولایی ساخت نسبتا راحتی دارد و استفاده از آن بسیار معمول است. اگر بخواهید از کمد دیواری به عنوان کمد رخت‌خواب استفاده کنید، درب آن بهتر است لولایی باشد.

کمد دیواری ام دی اف سفید طوسی  

انتخاب رنگ کمد دیواری به رنگ‌های خنثی، مانند سفید طوسی، یک انتخاب هوشمندانه است. رنگ‌های خنثی قابلیت این را دارند که دیرتر از مُد می‌افتند و با هر تم رنگی نیز سِت می‌شوند. طیف رنگی سفید و طوسی نیز علاوه بر این که همه‌ی این مزیت‌ها را دارد، ترکیبی مدرن و مد روز نیز به حساب می‌آید. با انتخاب رنگ طوسی تیره‌تر یا روشن‌تر می‌توانید فضای اتاق را مطابق سلیقه‌تان روشن‌تر یا تیره‌تر سازید. هر چه رنگ طوسی روشن‌تر باشد، فضای اتاق بزرگتر دیده می‌شود که از این ویژگی می‌توان برای اتاق‌های کوچک بهره گرفت.

کمد دیواری ام دی اف سفید براق 

نصب کمد دیواری سفید شبیه دیوار است و نسبت به سایر رنگ‌ها جلب توجه کمتری می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود از چنین ترکیب رنگی در سبک مدرن استفاده شود خصوصا که متریال آن، ام دی اف سفید براق باشد. کمد دیواری ام دی اف سفید براق یکی از بهترین گزینه‌ها برای اتاق‌های کوچک است زیرا با بازتاب نور بیشتر، فضای بصری بزرگتری را در اختیار مشتری قرار می‌دهد؛ بنابراین اگر اتاق خواب کوچک یا کم‌نور دارید نسبت به تعبیه کمد دیواری با رنگ سفید براق در سبک مدرن، توجه بیشتری نشان دهید. 

کمد دیواری طوسی روشن 

تعبیه کمد دیواری به رنگ طوسی روشن باعث می‌شود اتاق خواب نه ساده و یکنواخت به نظر برسد نه خیلی تیره به نظر بیاید. در واقع، کمد دیواری طوسی روشن یکی از بهترین گزینه‌ها برای اتاق‌خواب‌هایی است که نورگیر کمی دارند و مشتری و مصرف کننده آن، به رنگ سفید علاقه‌ای ندارد. در این موقعیت، می‌توان با تعبیه یک کمد دیواری به رنگ‌های خنثی مانند طوسی روشن، بژ روشن یا کرم، فضای اتاق را از یکنواختی رهاند و در عین حال فضای بازتر و مدرن‌تری هم برای اتاق به وجود آورد. از این ترکیب رنگ برای کمدهای سبک کلاسیک و نئوکلاسیک نیز استفاده می‌شود.

کمد دیواری ام دی اف ریلی 

کمد دیواری ام دی اف ریلی 

از کمد دیواری ام دی اف ریلی بیشتر در اتاق خواب‌های کوچک که فضای کافی برای باز شدن درب کمد دیواری نیست، استفاده می‌شود. البته کمد دیواری ریلی، از نظر بصری، زیبایی دارد و حتی در اتاق‌های بزرگ هم ممکن است به کار برود. در این مدل، درب کمدها به جای اینکه به سمت بیرون باز شوند، به وسیله‌ی ریل‌هایی بر روی یکدیگر می‌لغزند. در این مدل ، تنها یک در را می‌توان به طور کامل باز نمود، به همین دلیل است که گزینه‌ی مناسبی به عنوان کمد رختخواب نیستند.

کمد دیواری ریلی برای اتاق‌های کوچک و به طور کلی هر فضایی که نخواهیم درب کمد را به سمت بیرون باز کنیم، مناسب است. بهتر است ریل‌هایی که برای ساخت کمد دیواری ام دی اف استفاده می‌شوند، مقاومت و کیفیت بالایی داشته باشند تا درب کمد به راحتی باز و بسته شود و استفاده از کمد راحت باشد.

کمد دیواری MDF کشویی

نقش کشوها در چیدمان و سازماندهی لوازم غیر قابل انکار است. امروزه در طراحی‌های جدید کمد دیواری، سعی می‌شود از چند کشو استفاده شود تا بتوان لوازم و وسایل مختلف را با نظم بیشتری در آن سازماندهی کرد. با استفاده از متریال ام دی اف به راحتی می‌توان چند کشوی جادار و شیک در دل کمد دیواری تعبیه نمود. اگر تمایل دارید کشوها دیده نشوند، می‌توانید از کشوهای مخفی یا دستگیره مخفی استفاده کنید. 

مدل کمد دیواری ام دی اف کشودار، خصوصا برای اتاق‌خواب و فضاهایی که کاربر تمایلی به استفاده از دراور ندارد، بسیار پیشنهاد می شود

کمد دیواری ام دی اف آینه دار

مدل کمد دیواری آینه‌دار این روزها بسیار ترند شده است؛ خصوصا در فضاهایی که متراژ کوچک است، نصب کمدهای آینه‌ای به بزرگتر نشان دادن اتاق بسیار کمک می‌کنند. کمد آینه‌دار مدلی زیبا و جذاب است که در هر نقطه از خانه قابل استفاده است.  این کمدها به عنوان آینه‌های قدی نیز کاربرد دارند و حضورشان در اتاق خواب یا در کنار درب ورودی می‌تواند بسیار مفید و کارساز باشد. 

اگر از کمد دیواری MDF ، یا حتی هر از متریال دیگر استفاده می‌کنید، می‌توانید بخشی از کمد دیواری را با درب آینه‌ای سفارش دهید تا از قدرت آینه در دکوراسیون و چیدمان اتاق‌تان شگفت زده شوید.

کمد دیواری MDF ساده

کمد دیواری MDF ساده 

ورق ام دی اف که در ساخت کمد دیواری کاربرد دارد، ممکن است دارای طرح‌های مختلف، از جمله طرح چوب و یا فاقد طرح و نقش باشد. استفاده از ورق MDF ساده زیبایی‌های خاص خودش را دارد و اگر در رنگ‌های روشن استفاده شود، باعث می‌شود فضای اتاق بزرگتر و دلباز به نظر برسد. این مدل، برای اتاق‌های سبک مینیمال پیشنهاد می‌شود. اگر دوست دارید کمد دیواری بخشی از دیوار اتاقتان باشد و به عنوان کمد و گنجه جلب توجه نکند، مدل کمد دیواری MDF ساده گزینه‌ی مناسبی است و به دلیل سادگی، خیلی به چشم نمی‌آید.

کمد دیواری با MDF براق

کمد دیواری با MDF براق

در ساخت کمد دیواری می‌توان از متریال براق هم استفاده نمود. مزیت استفاده از MDF براق، مدرن بودن بیشتر فضا و در عین حال بازتاب نور بیشتر است. به طور کلی، هر متریالی که براق باشد، نور را منعکس می‌کند و باعث می‌شود فضا روشن‌تر و بزرگتر به نظر برسد. کمد دیواری MDF  براق خصوصا در رنگ روشن و خنثی گزینه‌ی مناسبی برای اتاق‌های کوچک است.

کمد دیواری با چهارچوب ام دی اف

ام دی اف متریالی مقاوم است و از آن می‌توان به عنوان چهارچوب کمد دیواری نیز استفاده کرد. مزیت استفاده از ام دی اف به عنوان چهارچوب، یکپارچه شدن چهره کمد دیواری است که در نمای بصری و ظاهر آن نقش دارد. اگر چهارچوب کمد دیواری‌تان از جنس گچ یا بخشی از دیوار نیست می‌توانید چهارچوب آن را از جنس ام دی اف انتخاب کنید. در صورت تمایل می‌توان چهارچوب را با رنگ مخالف درب کمدها انتخاب کنید.

کمد دیواری MDF اداری

کمد دیواری MDF اداری

کمد دیواری‌ها نه تنها در منزل و اتاق خواب باعث سازماندهی بیشتر لوازم و وسایل می‌شوند، بلکه در اداره و مکان‌های رسمی نیز می‌توانند به ایجاد نظم کمک کنند. خصوصا در اداره‌جات یا بانک‌ها لزوم استفاده از کمد‌ دیواری اجتناب ناپذیر است. 

با توجه به تِم محل کارتان می‌توانید رنگ کمد دیواری را انتخاب کنید و از مزیت‌های بی‌شمار آن در ایجاد نظم و سازماندهی لوازم کوچک و بزرگ بهره بگیرید. 

مغازه، اداره، آرایشگاه، باشگاه‌های ورزشی، دفاتر اداری و … با نصب و تعبیه یک کمد دیواری MDF اداری، زیباتر و منظم‌تر خواهند شد.

 

کمد دیواری MDF اداری

کمد دیواری ام دی اف اتاق خواب

به جرات می‌توان گفت، کمد دیواری اتاق خواب مهم‌ترین مدل در میان انواع کمدهای دیواری است. کمدهایی که در اتاق خواب نصب می‌شوند، از نظر ظاهری و کاربرد با نمونه‌های دیگر متفاوتند. هر اتاقی که دارای یک کمد دیواری جادار باشد، نسبت به اتاق‌های بدون کمد دیواری، آپشن و مزیت بزرگی دارد.

 معمولا کارایی کمد اتاق خواب برای جا دادن و نگه داشتن وسایلی مثل لباس، کفش، رختخواب و … است. تنوع مدل‌های کمدهای اتاق خواب بسیار زیاد است. در برخی مدل‌ها تخت، میز آرایش و کمد با هم سِت می‌شوند. استفاده از مدل‌های ترکیبی برای نمای کمد هم زیبایی خاص و مدرنی به آن می‌دهد. 

انتخاب رنگ و روکش ام‌ دی‌ اف در کمدهای اتاق خواب متناسب با طراحی داخلی اتاق و معمولا با رنگ‌های ملایم انتخاب می‌شود. ابعاد و اندازه کمدهای اتاق خواب، بسیار بزرگتر از کمدهای دیگر است. طراحی چیدمان داخلی، قفسه‌ها و کشوها کمک زیادی به استفاده بهینه از فضای آن می‌کند. در بسیاری از مدل‌های جدید، ارتفاع کمد به اندازه ارتفاع دیوار اتاق در نظر گرفته می‌شود تا فضا یکدست باشد.

کمد دیواری اتاق خواب با توجه به نیاز و کاربردش، می‌تواند دارای قفسه‌های مختلفی باشد تا بتوان لوازم و وسایل را راحت‌تر در آن جاسازی کرد. در اتاق خواب‌ها هم از کمدهای درب لولایی و هم کمدهای درب ریلی استفاده می‌شود. بسته به نیازتان و متراژ فضا می‌توانید کمد دیواری جادار و شیکی را تعبیه کنید. طراحی جزئیات کمد دیواری اتاق خواب، به هزینه‌‌ای بستگی دارد که برای ساخت آن می‌پردازید.

 کمد دیواری ام دی اف برای پذیرایی

یکی از بخش‌های خانه که ممکن است به کمد دیواری نیاز داشته باشد، پذیرایی است. کمد دیواری پذیرایی معمولا بیشتر جنبه ظاهری و نمایشی دارد. از این مدل، بیشتر برای جا دادن ظروف و دکوری‌جات پر زرق و برق یا فانتزی استفاده می‌شود.

 اگر پذیرایی یا فضای نشیمن منزل به واسطه‌ی ستون، دارای جلو آمدگی یا فرورفتگی است، با کمد دیواری می‌توانید این قسمت را به خوبی پوشش دهید. البته اگر سبک دکوراسیون منزل شما مدرن است، می‌توان از کمد دیواری ام دی اف استفاده کرد. اگر سبک وسایل و دکوراسیون منزل‌تان کلاسیک یا نئوکلاسیک است، بهتر است از کمد دیواری‌های کلاسیک استفاده کنید تا فرم و سبک فضا دچار آشفتگی نشود.

طراحی نمای ظاهری کمد دیواری پذیرایی بسیار اهمیت دارد،چون در معرض دید همگان است. این مدل کمد را معمولا در ابعاد و اندازه‌های کوچکتری نسبت به کمد‌های اتاق خواب طراحی می‌کنند. 

 کمد‌های پذیرایی، بسته به نوع کاربردشان، ممکن است دارای در یا بدون  در باشند. اگر از کمد دیواری بدون درب استفاده می‌کنید، شمع و ظروف تزئینی کاندید مناسبی برای چیدمان در قفسه‌های کمد هستند. اگر از کمد دیواری در دار استفاده می‌کنید، می‌توان ظروف پذیرایی را در آن چیدمان کرد تا وقت میهمانی راحت‌تر به آن‌ها دسترسی داشته باشید. استفاده از درب آینه، درب شیشه، درب کشویی و ریلی در انواع کمدهای پذیرایی رواج دارد. 

 

رنگ چوب ام دی اف برای کمد دیواری

جدیدترین و بهترین رنگ کمد دیواری ام دی اف 

رنگ کمد دیواری متناسب با تم دکوراسیون منزل استفاده می‌شود. هر ساله با توجه به تولید ورق‌های ام دی اف جدید با رنگ‌های متنوع، ممکن است رنگ‌های خاصی بیشتر مورد توجه قرار بگیرند؛ با این وجود، بهترین رنگ برای کمد دیواری منزل، فارغ از این که در کدام قسمت نصب شود، همان رنگی است که با دکوراسیون منزل هماهنگی و هارمونی داشته باشد. به طور کلی، رنگ‌های خانواده خنثی، مانند سفید و طوسی، از بهترین گزینه‌ها برای کمد دیواری هستند زیرا با همه ترکیب‌های رنگی هماهنگ می‌شوند و دست ما را باز می‌گذارند تا با توجه به سلیقه‌مان از رنگ‌های مکمل سرد یا گرم استفاده کنیم.

کمد دیواری MDF طوسی

طوسی یا خاکستری رنگی خنثی و در عین حال مدرن است. این رنگ، چه در ساخت کمد دیواری و چه در طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه بسیار متداول است و باعث می‌شد فضا خانه و آشپزخانه شیک و مدرن به نظر برسد. رنگ طوسی، رنگی با انعطاف پذیری بالا است و هر رنگی را به راحتی می‌توان در کنار آن چیدمان کرد. اگر فضایی که قرار است کمد دیواری ام دی اف در آن تعبیه شود کوچک است، بهتر است از طوسی روشن و براق استفاده کنید. اگر متراژ اتاق‌تان بزرگ و پرنور است، طوسی تیره می‌تواند انتخابی منحصربفرد و جسورانه باشد.

 

done_all

بیشتر بخوانید: جدید ترین مدل های کابینت آشپزخانه ممبران

کمد دیواری ام دی اف سفید

کمد دیواری ام دی اف سفید

بدون شک متداول‌ترین رنگ برای کمد دیواری، سفید است. سفید باعث انبساط دیداری فضا می‌شود و به همین دلیل بهترین انتخاب برای اتاق‌خواب‌های کوچک است. از کمد دیواری ام دی اف سفید نه تنها در اتاق‌های کوچک بلکه در فضاهای بزرگ و سبک مینیمال نیز به وفور استفاده می‌شود. سفید، نمادی از پاکی و مهربانی است و در هر قسمتی که به کار رود، می‌تواند بر لطافت فضا بیفزاید. 

کمد دیواری ام دی اف سفید براق

ام دی اف سفید براق بهترین گزینه برای اتاق‌های کم نور یا فاقد پنجره و فضاهای کوچک است. این رنگ بیشترین انعکاس و بازتاب نور را دارد و مانند یک نگین براق در فضا می‌درخشد. با نصب کمد دیواری ام دی اف سفید براق می‌توانید فضای اتاق را بیشتر به سمت مدرنیته و آرامش سوق دهید. این رنگ هم برای افراد مسن و هم جوان مناسب است و تاثیر مثبتی بر روحیه و شادابی دکوراسیون دارد. 

کمد دیواری MDF سفید طوسی

چنانچه هم به رنگ سفید و هم رنگ طوسی علاقمند هستید، کمد دیواری MDF سفید طوسی بهترین گزینه خواهد بود. این ترکیب رنگی، در عین حالی که از رنگ‌های خنثی هستند، با یکدیگر کنتراست دارند. سفید و طوسی برای افرادی که به دکوراسیون دو رنگ علاقه دارند، مناسب است؛ در عین حال فضا را تیره نمی‌کند و با هر رنگ دیگری هم‌خوانی و هماهنگی دارد.

رنگ چوب ام دی اف برای کمد دیواری

طرح‌ها و مدل‌های رنگ چوب همیشه ترند هستند و همواره طرفداران خاص خود را دارند. یکی از بهترین گزینه‌ها برای کمد دیواری ام دی اف، استفاده از مدل‌های طرح چوب است که اتفاقا در رنگبندی‌های متعددی موجود است. از سفید گرفته تا قهوه‌ای سوخته، در ورق‌های ام دی اف طرح چوب دیده می‌شوند.

استفاده از کمد دیواری رنگ چوب باعث می‌شود فضای اتاق گرما و صمیمیت بیشتری داشته باشد و در عین حال، حال و هوایی نوستالژیک هم در آن جریان داشته باشد. اگر متراژ اتاق‌تان کوچک است بهتر است از رنگ‌های روشن، مانند ام دی اف طرح چوب خاکستری یا کرم استفاده کنید. 

مدل ام دی اف طرح برجسته نیز یکی دیگر از گزینه‌هایی است که به بافت چوب طبیعی نزدیک‌تر است و باعث می‌شود طرح‌های ام دی اف کمی برجسته‌تر و زنده‌تر به نظر برسند و بافت چوب را بیشتر تداعی کنند.

رنگ چوب ام دی اف برای کمد دیواری

معایب و مزایا کمد دیواری ام دی اف 

هر متریالی که به عنوان کمد دیواری مورد استفاده گردد، مزایا و معایب خاص خود را دارد و با توجه به همین مزایا و معایب، ممکن است برای برخی افراد مناسب و برای برخی دیگر، نامناسب باشد. در مورد کمد دیواری ام دی اف، باید گفت مزایای آن به حدی زیاد است که از جمله رایج‌ترین و پرکاربردترین نمونه‌های کمد دیواری در سبک مدرن به حساب می‌آید.

 تنوع رنگ و مدل در بافت ورق MDF  و همچنین قابلیت برش خوری آسان، باعث می‌شود بتوان انواع طرح‌های کمد دیواری را با ورق آن اجرا نمود. این مزیت در حالی است که ساخت کمد دیواری ام دی اف زمان کمی می‌برد و هزینه‌ی زیادی را نیز به شما تحمیل نمی‌کند!

معایب کمد دیواری ام دی اف

  همانطور که اشاره کردیم، کمد دیواری ام دی اف مزایای بسیاری دارد، اما معایبی نیز دارد که استفاده از آن را در برخی دکوراسیون‌ها نازیبا یا ناممکن می‌سازد. از جمله معایب کمد دیواری MDF می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • کمد دیواری ام دی اف تنها در سبک مدرن و مینیمال کاربر دارد و نمی‌توان از آن در دکوراسیون‌های کلاسیک و نئوکلاسیک استفاده کرد. 
  • کمد دیواری ساخت شده از MDF در مقابل آب و رطوبت مقاوم نیست و نمی‌توان گزینه‌‌ی مناسبی برای کمدهای حمامی یا فضاهای مرطوب باشد. 
  • در زیر فشار وسایل و لوازم سنگین، ممکن است خم شود یا شکم بیندازد. اگر قرار است از وسایل سنگینی در کمد دیواری استفاده کنید، بهتر است از ورق‌های ضخیم یا فاصله‌ی طولی کمتر استفاده کنید.
  • کمد دیواری ساخته شده از MDF چنانچه در معرض رطوبت باشد، دچار پوسیدگی می‌شود و در این صورت، محل مناسبی برای رشد حشراتی مانند سوسک‌های ریز خواهد بود. 
  • رنگ‌های تیره و براق آن، اثر انگشت و لکه را نشان می‌دهند و نیاز به تمیز کاری بیشتری دارند.

مزایا کمد دیواری ام دی اف  

نصب کمد دیواری ام دی اف در قسمت‌های مختلف منزل، مزایا و محاسن زیر را دارد:

  • ظاهری شیک و زیبا دارد.
  • سطحی صاف و صیقلی دارد.
  • تنوع طرح و رنگ در آن بسیار بالا است.
  • مقاومت  نسبتا خوبی در برابر ضربه، خش و پوسیدگی دارد.
  • به عنوان متریالی برای ساخت کمد دیواری، برش خوری آن آسان است. 
  •  مقاوم بالایی در برابر فشار و چینش لوازم دارد.
  • نحوه تمیزکاری آن آسان است.
  • با استفاده از متریال ام دی اف، می‌توان کمد دیواری بدون دستگیره یا مگنت‌دار سفارش داد.
  • قیمت بسیار مناسبی دارد و با بودجه خانواده‌های متوسط سازگار است.

آموزش ساخت و نصب کمد دیواری ام دی اف

ساخت کمد دیواری ام دی اف نسبت به سایر متریال، سریع‌تر و مقرون به‌صرفه‌تر انجام می‌شود و این مرهون قابلیت برش‌خوری آسان ورق MDF ملامینه است. طراحی و ساخت کمد دیواری ام دی اف مثل سایر کمدها است و تنها مدل و طرح انتخابی مشتری است که ممکن است تفاوت‌هایی در ساخت ایجاد کند.  عمق کمد دیواری MDF معمولا بین ۴۰ تا ۶۰ سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود. این اندازه  بستگی به مدل کمد و متراژ اتاق می‌تواد کمتر یا زیادتر نیز بشود. 

اندازه درب کمد دیواری ام دی اف

معایب و مزایا کمد دیواری ام دی اف

نحوه طراحی و ساخت کمد دیواری ام دی اف بستگی به مدل کمد دارد. درب‌های کمد نیز مطابق با مدل انتخابی و اینکه ریلی یا لولایی باشند، سایزهای مختلفی را شامل می‌شود. خوشبختانه MDF متریالی است که دست شما را باز می‌گذارد تا بتوانید آن چه را در سر دارید، به راحتی طراحی و سفارش دهید.

سایز درب کمد دیواری MDF ، بسته به آن که چه کاربردی داشته باشد، متفاوت است. به عنوان مثال، کمدهای لباس، ابعاد متفاوتی از کمدهای رختخوابی دارند که این اختلاف سایز، متاثر از کاربردی است که ما از کمد دیواری انتظار داریم.

قیمت کمد دیواری ام دی اف 

برای ساخت کمد دیواری ام‌دی‌اف معمولا نیاز به هزینه چندان زیادی نیست؛ البته این مسئله بستگی به نوع طراحی و سطح توقعات شما از طراحان دارد. اگر به دنبال مدل‌های بسیار شیک با طراحی‌های سنگین و زمان‌بر هستید، قطعا هزینه ساخت بسیار بیشتر از حد متعارف خواهد بود. اما اگر به دنبال طرح‌های ساده و مقرون به صرفه هستید، مطمئنا به کمک طراحان و سازندگان حرفه‌ای می‌توانید به خواسته خود برسید. 

گروه تخصصی آکس چوب به شما کمک می‌کند تا متناسب با سطح نیازها و هزینه خود بتوانید بهترین کمد دیواری را برای منزل یا محل کار خود سفارش دهید. 

عکس انواع کمد دیواری MDF

برای آن که بتوانید از مدل‌ها و طرح‌های مختلف کمد دیواری MDF اطلاع پیدا کنید می‌توانید عکس‌های آن را در گوگل جست‌وجو کنید. عکس‌ها به شما کمک می‌کنند،با توجه به فضا و مکانی که در اختیار دارید، بتوانید بهترین مدل را انتخاب کنید یا از مدل‌های کار شده، الهام بگیرید. ما برای حسن ختام این محتوا، عکس‌ها و مدل‌های بسیار جذابی از کمد دیواری ام دی اف برای شما آماده کرده‌ایم و از شما دعوت می‌کنیم آن‌ها را تماشا کنید.

امتیاز بدید!
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آکس چوب