سبک نئوکلاسیک ترکیبی متعادل از شکوه کلاسیک و سادگی مدرن است که مناسب آشپزخانههای متوسط و بزرگ است. کابینتهای نئوکلاسیک با بدنه و درهای برجسته یا فرو رفته طراحی میشوند و یک یا دو کابینت ویترینی دارند. دستگیرههای ظریف و زیبا و رنگهای خنثی مانند سفید، قهوهای، طوسی، بژ و شیری استفاده میشود؛ اما میتوان از رنگهای جسورانه مانند سبز یا آبی نیز بهره برد. طراحی نئوکلاسیک از ابزارآلات و المانهای مدرن اجتناب میکند و متریالهایی مانند چوب طبیعی و ممبران مناسب ساخت آن هستند.
ویژگی های کابینت نئوکلاسیک
نئوکلاسیک به سبکی از معماری اشاره دارد که در قرون هجدهم و نوزدهم اروپا رواج داشت. آشپزخانه نئوکلاسیک یعنی استفاده از سبک طراحی کلاسیک بر بستر امکانات و ویژگیهای سبک مدرن! به این معنی که شما کابینتها و آشپزخانهای با ویژگیهای کاملا مدرن خواهید داشت اما ظاهر آن به سمت و سوی کابینت کلاسیک تمایل دارد و در واقع، اقتباسی از هر دو است. از ویژگی های کابینت های نئوکلاسیک به موارد زیر میتوان اشاره کرد.
- در این نوع کابینت، طرحهای سادهای بر روی کابنیتها ایجاد میشود و جزئیات به شکل ظریف دیده میشود.
- در کابینت نئوکلاسیک ، خطوط منحنی و دایرهای ساده به وفور وجود دارد.
- کابینت نئوکلاسیک در انواع رنگهای مختلف ساخته میشود، اما رنگ طوسی، قهوهای و سفید پُر کاربردترین رنگی است که در این سبک کابینت مورد استفاده قرار میگیرد. در مورد رنگ طوسی میتوانید در صفحه «کابینت طوسی» بیشتر بخوانید.
- کابینت نئوکلاسیک، برگرفته از طرحهای قرن ۱۸ و ۱۹ اروپایی است و المانهای مربوط به آن دوران در ساخت این کابینت وجود دارند.
- تقارن، جزء جدا ناپذیر کابینت نئوکلاسیک است.
- کابینت نئوکلاسیک در آشپزخانههای بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار میگیرد.
- رنگهای متداول کابینت نئوکلاسیک معمولا ملایم و سرد هستند.
- کابینتهای نئوکلاسیک، کابینتهایی با ارتفاع بلند هستند و معمولا تا نزدیک سقف ادامه دارند، به همین دلیل در زمره کابینتهای جادار محسوب میشوند.
- در کابینت نئوکلاسیک، معمولا از متریال سنگ به عنوان روکابینتی و پیشخوان استفاده میشود.
- در سبک نئوکلاسیک، چند ردیف کابینت درب شیشهای در آشپزخانه وجود دارد.
- در آشپزخانههای نئوکلاسیک، دست شما برای انتخاب وسایل و لوازم مدرن باز نیست و الزاما باید از وسایلی استفاده کنید که طرح و رنگ سنتیتر و کلاسیک دارند.
کابینت نئوکلاسیک جدید
انواع کابینت نئوکلاسیک
یکی از دستهبندیهای کابینت نئوکلاسیک بر اساس جنس بدنهی آنها و متریالی که از آن تشکیل شده، صورت میگیرد. از این نظر، کابینتهای نئوکلاسیک به چند دسته تقسیم میشوند:
- کابینت روکش چوب
- کابینت تمام چوب
- کابینت با رنگ پولیشی
- کابینت انزو
- کابینت ممبران
از نظر ظاهری مدلهایی که ذکر شد تفاوتی در طرح و مدل ندارند و تنها نوع متریال و کیفیت آنها است که با نمونههای دیگر متفاوت است.
کابینت نئوکلاسیک تمام چوب
در کابینتهای تمام چوب، تمام متریال از چوب طبیعی تشکیل میشود. به همین دلیل چنین کابینتهایی در هر سبکی که باشند، با ارزش و گران قیمت هستند. کابینتهای چوب طبیعی معمولا از نمونه درختانی که چوبی با چگالی بالا و متراکم دارند، ساخته میشوند. از جمله این درختان، میتوان به درخت راش، بلوط، گردو، گیلاس و … اشاره کرد. در برخی از موارد چوب روسی نیز در ساخت مدلهایی از کابینت کاربرد دارد که نسبتا با کیفیت نیز هست؛ اما چوب روسی از تراکم بافت کمتری برخوردار بوده و سبکتر است. به همین دلیل لازم است قبل از انتخاب آن بدانید که کیفیت آن نسبت به نمونههایی که نام برده شد، ضعیفتر است و به مراقبت بیشتری هم نیاز دارد.
کابینت نئوکلاسیک روکش چوب
کابینت روکش چوب، نوعی متریال است که از امدیاف خام یا چوبهای ارزان قیمت تشکیل شده و پس از انجام طراحی یا حکاکی، با لایهی نازکی از چوب طبیعی پوشانده و کاور میشود. روکش طبیعی چوب، از درختان اعلایی مانند، راش، بلوط، گردو، گیلاس و … برداشت میشود تا کیفیت نهایی کار مانند متریال تمام چوب به نظر برسد.
سازنده و اجرا کننده در مورد این کابینتها نقش مهمی در کیفیت نهایی کار دارند؛ چرا که اگر از متریال مرغوب استفاده نکنند و یا در پروسه کاور کردن و چسباندن چوب حرفهای عمل نکنند، کیفیت نهایی کابینت تضعیف شده و منجر به بلند شدن روکش از سطح کابینت خواهد شد. اگر تمایل دارید از کابینت روکش چوب استفاده کنید، حتما انجام این کار را به سازندگان باتجربه و حرفهای بسپارید.
کابینت نئوکلاسیک انزو
انزو، در واقع نام برندی از یک شرکت ایتالیایی است که کابینتهای رنگ شدهی بسیار باکیفیتی را در سبکهای کلاسیک و نئوکلاسیک به بازار عرضه میکند. این برند چنان محصولات رده بالایی را به بازار عرضه کرده که برند آن با نام کابینت انزو در دنیا مشهور شد و پای آن نیز به کشور ما کشیده شد. در ایران کابینت انزو، مدلی بسیار باکیفیت از کابینت است که مغزی آن ورق امدیاف خام خارجی بسیار باکیفیت و روکشی از رنگ پولیشی است. چیزی که کابینت انزو را با کابینتهای رنگ پولیشی متمایز میسازد کیفیت آن است که طبیعتا در مدل انزو بسیار بالاتر میباشد. در مدل کابینت انزو، برای مغزی کابینت حتما از امدیاف خارجی استفاده میشود و روند رنگ کردن کابینت، طی چند مرحله و در محیط کاملا ایزوله و عاری از هر گونه گرد و غبار انجام میشود تا کیفیت نهایی کار، بسیار بالاتر از نمونههای دیگر باشد. کابینت انزو در سبک نئوکلاسیک، یکی از بهترین و زیباترین نمونههایی است که در آشپزخانهی ایرانی مانند نگین سفید رنگی میدرخشد.
کابینت نئوکلاسیک پولیشی
کابینتهای رنگ پولیشی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و در سبک نئوکلاسیک نیز بسیار زیبا و شکیل جلوه میکنند. در پروسه ساخت کابینت رنگ پولیشی، ابتدا امدیاف خام یا چوب طبیعی، توسط ماشین حکاکی CNC حکاکی و منبت میشود. به غیر از ماشین، حکاکیها به صورت دستساز و سنتی نیز صورت میگیرند که البته این نمونه، از مدل ساخته شده با ماشین، گرانقیمتتر است.
امدیاف خام یا چوب طبیعی، پس از حکاکی سمباده میشوند و پس از بادگیری و زدون گرد و غبار از سطحشان، به شکلی بادقت و ظریف طی چند مرحله رنگ میشود. پس از هر مرحله، سطح کابینت سمباده میخورد و مجددا رنگ میشود. این شیوهی رنگآمیزی باعث میشود کابینت پولیشی بسیار براق و با سطحی صاف به نظر برسد. کابینت رنگ پولیشی از نظر ظاهری به کابینت انزو بسیار شبیه است.
کابینت نئوکلاسیک ممبران
کابینت ممبران از امدیاف خام یا چوب طبیعی ساخته میشود و تنها تفاوت آن با سایر متریال مشابه، روکشی است که بر روی آن کشیده میشود. کابینت ممبران به وسیلهی ماشین CNC حکاکی میشود و میتواند در سبکهای مختلفی از جمله کابینت نئوکلاسیک کاربرد داشته باشد. پس از حکاکی و طراحی، هر قطعه از کابینت به طور جداگانه و یکسره، به وسیلهی روکش PVC وکیوم میشود. این شیوهی پوشش دهی باعث میشود هر قطعه از کابینت ممبران تا زمانی که دچار خراش یا پارگی سطحی نشده است، در برابر نفوذ آب مقاوم باشد. البته به شرط آن که روکش PVC ، به طور کامل و در همهی قسمتهای آن چسبانده و وکیوم شده باشد. اجرا کننده و سازنده کابینت ممبران، نقش مهمی در کیفیت این کابینتها ایفا میکند و چنانچه در این کار تجربه و تخصص لازم را نداشته باشد یا از متریال بیکیفیت استفاده نماید، نتیجه نهایی اصلا مطلوب نیست.
بیشترین متریالی که در سبک کابینت نئوکلاسیک در ایران کاربرد دارد، ممبران است که هم زیبا و چشمنواز است و هم از قیمت مناسبتری نسبت به سایر متریالی که نام بردیم، برخوردار است.
طراحی های کابینت نئوکلاسیک
هر ساله مدلها و طراحیهایی جدید از دکوراسیون خانه و آشپزخانه توسط طراحان به بازار عرضه میشود. در سال ۲۰۲۴، بیش از هر چیز شاهد سبکها و مدلهای سادهتر در آشپزخانه هستیم. مدل آشپزخانههای شلوغ که مملو از وسایل ریز و درشت برای نمایش هستند، در سال جدید خیلی مورد توجه قرار ندارند. حتی در مدلهای کلاسیک که هم ماهیتی شلوغ و پر نقش و نگار دارند، ظاهر کابینتها گرایش بیشتری به سمت سادگی دارد.
نورپردازی مخفی یکی دیگر از المانهایی است که در سال ۲۰۲۴ به نصب آن در زیر کابینتهای هوایی تاکید میشود. با این کار علاوه بر این که زیبایی بیشتری در آشپزخانه جریان مییابد، فضای سطح کانتر نیز روشنتر و آشپزخانه دلبازتر خواهد بود.
از دیگر ویژگیهای سبک نئوکلاسیک، وجود چند کابینت با در شیشهای است. میتوانید ظروف تزئینی و دکوری خود، مانند چینیهای طرحدار و ظروف سفالی، را در این کابینتها قرار دهید تا آشپزخانه شما بیشتر به سبک نئوکلاسیک گرایش داشته باشد. بهتر است این کابینتها دارای نور LED باشند تا اشیاء درون کابینت درخشندگی بیشتری داشته باشد.
دستگیرههای کابینت نئوکلاسیک
در سبک نئوکلاسیک، از کابینتهای دستگیرهدار استفاده میشود. دستگیرههایی منحنی با طراحیهای ساده یا آویزان بهترین گزینه برای کابینتهای نئوکلاسیک است. در این نوع کابینت، از دستگیرههای بلند که مختص کابینت مدرن است استفاده نمیشود.
جزیره کابینت نئوکلاسیک
استفاده از کابینت جزیره در آشپزخانههای متوسط و بزرگ بسیار متداول است و افراد ترجیح میدهند از این کابینت دوستداشتنی در آشپزخانهشان استفاده کنند. وجود جزیره با سبک کابینت نئوکلاسیک منافاتی ندارد و اتفاقا زیبایی آن را بیشتر به چشم بیننده میرساند.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک
کابینت نئوکلاسیک از نظر ظاهری به کابینت کلاسیک گرایش دارد اما از تزئینات شلوغ و نقوش برجسته و منبت بر روی آن خبری نیست و در طراحی آن به یک قاب یا خط ساده اکتفا میشود. در حالی که سبک کلاسیک در نظر بیننده، بسیار باشکوه و مجلل جلوه میکند.
کابینت کلاسیک خود به انواع مختلفی دستهبندی میشود، اما همه آنها در یک ویژگی مشترک هستند و آن هم وجود تزئینات مجلل و پر زرق و برق است؛ دربهای ابزار خورده، ستونها و سرستونهای حکاکی شده، دستگیرههای نقش دار، حتی منبت و حکاکی در چنین آشپزخانههایی به چشم میخورد. کابینت کلاسیک در مدل فاخر آن، از چوب طبیعی ساخته میشود و تزئینات و کندهکاریهای آن، عمدتا به وسیلهی هنر دست انجام میشود. به همین دلیل ارزش مادی و معنوی زیادی دارد.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و مدرن
کابینت مدرن بر خلاف نوع کلاسیک بدون تزئینات و در کمال سادگی، طراحی و ساخته میشود و مناسب برای کسانی است که ترجیح میدهند محیطی بیپیرایه و ساده داشته باشند. کابینت مدرن گرایش بسیار زیادی به سمت سادگی دارد و با دستگیرههای ساده یا مخفی و یا حتی بدون دستگیره ساخته میشود.
کابینت مدرن برای آشپزخانههای کوچک گزینهی مناسبی است زیرا این کابینتها معمولا تا نزدیک سقف امتداد دارند و فضای کافی برای جا دادن لوازم و ظروف را به وجود میآورند. به علاوه به دلیل ساده بودن باعث میشوند آشپزخانه کوچک شما منظم و خلوت به نظر برسد.
کابینت نئوکلاسیک به سادگی کابینتهای مدرن نیستند و در حد یک خط ممکن است فرورفتگی یا برجستگی داشته باشد. به علاوه اکثر کابینتهای نئوکلاسیک دستگیره دارند. هر چند این دستگیرهها مانند سبک کلاسیک منقش و کارشده نیستند ولی به سادگی سبک مدرن هم نمیباشند. نیستند. در سبک مدرن اکثرا دستگیرهها یک میله بلند فلزی سادهاند، اما در مدل کابینت دستگیره کابینت های نئوکلاسیک بیشتر به شکل یک دستگیره توپی و گرد طراحی میشود.
مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
کابینت نئوکلاسیک دارای مزایای بیشماری است. یکی از مهمترین مزایای این طراحی، ظاهر زیبای آن است. جذابیت ظاهری کابینتهای نئوکلاسیک باعث شده است تا بتوان از آنها در هر سبک دکوراسیونی استفاده کرد. از سوی دیگر، کابینتهای نئوکلاسیک در رنگهای بسیار متنوعی ساخته میشوند. تنوع رنگ این کابینتها در سایر سبکهای طراحی کمتر به چشم میخورد و به همین دلیل است که کابینتهای نئوکلاسیک به راحتی از کابینتهای سبک کلاسیک و مدرن متمایز هستند.
مزایای کابینت نئوکلاسیک
همان طور که اشاره کردیم کابینت نئوکلاسیک مزایای بسیاری دارد که همین امتیازات بسیار مثبت باعث شده این سبک و مدل، این روزها بسیار پر طرفدار باشد.
- کابینت نئوکلاسیک سبکی میانه است و از اعتدال و میانهروی تبعیت میکند. به همین دلیل با اکثر سلایق و طیفهای مختلف هماهنگ است.
- سبک نئوکلاسیک، ترند و مد روز است و در اکثر خانههای شیک و لاکچری از آن استفاده میشود.
- متریال مختلفی را میتوان در سبک نئوکلاسیک ساخت. این مساله باعث میشود دست شما باز باشد تا با هر بودجهای که دارید بتوانید کابینتهای مناسبی را انتخاب و سفارش دهید.
- کابینت نئوکلاسیک برای آشپزخانههای بزرگ و کوچک است و اگر آشپزخانه شما از نظر متراژ کوچک است و به مدلهای کلاسیک علاقمند هستید، میتوانید سبک نئوکلاسیک را انتخاب کنید .
- کابینت نئوکلاسیک قدرت انطباق بالایی با وسایل منزل و چیدمانهای مختلف دارد.
- تنوع رنگ و مدل در این سبک بسیار دیده میشود و به راستی نمیتوان از زیبایی نهفته شده در ذات این سبک چشمپوشی کرد.
معایب کابینت نئوکلاسیک
هر نمونه از کابینت در کنار زیبایی و محاسنی که دارد، قطعا دارای معایبی نیز هست. کابینت نئوکلاسیک در کنار زیباییهای خاصی که دارد، محدودیتهایی نیز دارد که هنگام انتخاب باید به آن توجه کنید.
- اگر سبک دکوراسیون منزلتان مدرن است، بهتر است از کابینت مدرن به جای نئوکلاسیک استفاده کنید.
- کابینت نئوکلاسیک برای آشپزخانههای خیلی کوچک مناسب نیست.
- استفاده از رنگهای شاد و جیغ در کابینت نئوکلاسیک جایی ندارند.
· متریال ارزان قیمت و اقتصادی، مانند ام دی اف و هایگلاس، برای ساخت کابینت نئوکلاسیک مناسب نیستند و این کابینتها الزاما با مواد اولیه گرانتری ساخته میشوند.
رنگبندی کابینت نئوکلاسیک
استفاده از رنگهای روشن و خنثی در دکوراسیون ترند شده و انتخابهای بیشتری را فراهم میکند. همچنین، ترکیب رنگهای خاص و زیبا مانند سبز تیره، آبی تیره و دودی با متریال طبیعی مانند چوب، فضای آشپزخانهها را شیکتر و شکیلتر میکند. میل به سادگی و استفاده از متریال طبیعی بیش از گذشته مورد توجه طراحان قرار گرفته است.
کابینت نئوکلاسیک سفید
با وجود این که رنگ کابینت نئوکلاسیک در طیف های مختلفی ساخته میشوند اما رنگ سفید یکی از محبوبترین رنگها برای ساخت این نوع از کابینتها به شمار میرود. یکی از مهمترین دلایل محبوبیت کابینت نئوکلاسیک رنگ سفید، بزرگتر جلوه دادن فضای آشپزخانه است. به همین دلیل است که استفاده از این رنگ برای آشپزخانههای کوچک به شدت توصیه میشود. از سوی دیگر رنگ سفید هیچگاه از مد نمیافتد و سازگاری بسیار خوبی با سایر رنگها و المانهای طراحی دارد. به عبارت دیگر، تضاد بین رنگ سفید و سایر رنگهای تیره به کار رفته در آشپزخانه به جذابیت آن اضافه میکند.
کابینت نئوکلاسیک دو رنگ
کابینت نئوکلاسیک رنگی
در مدل کابینت نئوکلاسیک رنگی، رنگهای شاد و پر انرژی معمولا کاربرد ندارد، چون به طور کلی این سبک، مدلی سنگین و موقر است. اکثر طیف رنگهایی که در این مدل کابینت به کار میروند به شکل ساده و خنثی دیده می شوند و به شما به خلق یک آشپزخانه شیک و منحصربفرد کمک میکنند.
از جمله بیشترین رنگهایی که در کابینت سبک نئوکلاسیک کاربرد دارند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کابینت سبز تیره
کابینت آبی تیره (ترند سال ۲۰۲۴)
کابینت نئوکلاسیک تیره
اگر چه امروزه کابینتهای رنگ روشن بسیار ترند و پرطرفدار هستند اما از زیبایی کابینتهای تیرهرنگ نیز نمیتوان به راحتی گذشت. خصوصا کابینت سبک نئوکلاسیک که ماهیتی سنگین و موقر دارد.
چنانچه به رنگهای تیره علاقمند هستید، میتوانید کابینت آشپزخانه را در رنگهایی مانند خاکستری تیره، مشکی، دودی، قهوهای سوخته، آبی تیره و سبز تیره سفارش دهید. هر کدام از رنگهایی که گفته شد، زیبایی خاصی دارند و باعث میشوند سبک و سیاق آشپزخانه خاص و منحصربفرد به نظر برسد.
نکتهای که در انتخاب رنگ تیره برای کابینتها باید رعایت کنید، توجه به متراژ آشپزخانه است. اگر آشپزخانهتان کوچک است، بهتر است استفاده از رنگ تیره را فراموش کنید چون این رنگها باعث کوچکتر شدن آشپزخانه و خفگی ظاهری فضا میشوند. همچنین لزوم استفاده از نورپردازی حرفهای و قویتر در رنگهای تیره بیشتر است.
کابینت نئوکلاسیک براق
رنگهای براق باعث میشوند فضای آشپزخانه وکابینتها بازتاب نور بیشتری داشته باشند. رنگهایی با ماهیت براق به دلیل خاصیت بازتابش نور، بیشتر جلب توجه میکنند و بخش زیادی از توجه بصری دکوراسیون آشپزخانه را به خود اختصاص میدهند.
یکی از پر کاربردترین نمونههای کابینت نئوکلاسیک براق، طراحی این کابینت در رنگ سفید با استفاده از متریال کابینت انزو و کابینت رنگ پولیشی است. این دو متریال به شدت براق دارند و از نظر کیفیت و زیبایی نیز، کمتر نمونهای را میتوان با آنها قیاس نمود. مدل براق این کابینتها را با دستگیرههای ساده طلایی میتوان لوکستر و جذابتر نمود.
مقایسه قیمت کابینت نئوکلاسیک و سایر انواع کابینت
دلیل اصلی بالا بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به سایر کابینتهای مدرن، پارامتر رنگ و روکش انتخابی در طراحی است. کابینتهای مدرن هایگلاس یا و ملامینه به رنگآمیزی نیازی ندارند و در روند ساخت آنها به حکاکی و طراحی هم نیاز نیست. در مورد کابینت ممبران، این متریال از امدیاف خام یا چوبهای ارزان قیمت ساخته میشود که قیمت بسیار پایینتری نسبت به کابینتهای تمام چوب دارند. در نتیجه، هزینهی تمام شده برای کابینتهای نئوکلاسیک ممبران به طور قابل توجهی پایینتر از چوب است.
علاوه بر این، کیفیت حکاکی و برشها و همچنین کیفیت رنگ و روکش بر قیمت تمام شده این کابینتهای نئوکلاسیک اثرگذار است. هرچه دقت و ظرافت حکاکی ها و برش ها بیشتر باشد قاعدتا قیمت کابینت افزایش پیدا میکند. کیفیت روکش نیز بر ماندگاری رنگ و مقاومت در برابر خط و خش، حرارت و رطوبت اثرگذار است. در مورد انواع روکش ها در مقاله «انواع ام دی اف» توضیح دادهایم.
در خرید کابینت نئوکلاسیک به چه نکاتی باید توجه کرد؟
کابینتهای نئوکلاسیک یکی از محبوبترین سبکهای طراحی دکوراسیون به شمار میروند. این سبک از طراحی حد فاصلی بین کابینتهای کلاسیک و مدرن است. با این وجود، فاکتورهایی وجود دارد که باید پیش از خرید کابینت نئوکلاسیک به آنها توجه کرد؛ چرا که مشتریان حرفهای همیشه به دنبال جنس مرغوب و باکیفیت هستند.
از جمله این فاکتورها باید به جنس امدیاف در مغزی دربها توجه کرد که از برندهای مطرح و همچنین طبق استانداردهای جهانی ساخته شده باشند. از طرف دیگر، جنس و کیفیت رنگ کابینت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که بر جذابیت محصول نهایی بسیار تاثیرگذار خواهد بود. جنس و نوع یراقآلات مصرفی در کابینت نیز، از دیگر فاکتورهایی است که هنگام خرید این کابینت باید به آنها توجه شوند.
از آنجا که این نوع کابینت، کابینت نسبتا سادهای است، میتوان با تزئینات مختلف نمای آن را جذابتر نمود. به عنوان مثال میتوانید با استفاده پردههای زیبا و سنتی، گلدانهای همیشه سبز، فرش یا گلیم سنتی و ظروفهای چینی و سفالی، زیبایی آن را دو چندان کنید.
در آشپزخانههای نئوکلاسیک، حتما یک لوستر آویز کلاسیک اما ساده نصب میشود و از نورهای مخفی در بخشهای دکوری کابینتها استفاده میشود تا زیبایی و جذابیت کابینت و وسایل تزئینی بیشتر به چشم بیاید.
دیوارها و رنگ کاشیهای آشپزخانه نئوکلاسیک
رنگ کاشیهای دیوار و کف آشپزخانه را باید در تناسب و هماهنگی با رنگ کابینت آشپزخانهتان انتخاب کنید. برای دیوارهایی که کاشی ندارند، بهتر است از کاغذ دیواریهای طرحدار و قابل شستوشو، که نمایانگر قرن ۱۸ و ۱۹ اروپایی هستند، استفاده کنید.
تزئینات آشپزخانه نئوکلاسیک
از آنجا که این نوع کابینت، کابینت نسبتا سادهای است، میتوان با تزئینات مختلف نمای آن را جذابتر نمود. به عنوان مثال میتوانید با استفاده پردههای زیبا و سنتی، گلدانهای همیشه سبز، فرش یا گلیم سنتی و ظروفهای چینی و سفالی، زیبایی آن را دو چندان کنید.
در آشپزخانههای نئوکلاسیک، حتما یک لوسترآویز کلاسیک اما ساده نصب میشود و از نورهای مخفی در بخشهای دکوری کابینتها استفاده میشود تا زیبایی و جذابیت کابینت و وسایل تزئینی بیشتر به چشم بیاید.
آلبوم عکس کابینت نئوکلاسیک آکس چوب
شرکت آکس چوب آماده دریافت سفارش های شما عزیزان است. برای ثبت سفارش می توانید از نمونه کارهای قبلی ما که در پایین مشاهده می کنید یا از تصاویر اینترنت یا کابینت های بستگان خود انتخاب کرده و با تحویل تصویر انتخابی خود به کارشناس ما، کابی%
طرح های بسیار زیبا و خاص شما با تنوع بسیار بالا که در طرح های سبک نئوکلاسیک،در بیشتر موارد و جاهای دیگر،طرح های مشابه دیده بودیم،بسیار بسیار عالی بودن
خیلی تنوع تصاویر نمونه بالا بود و در ایده گرفتن خیلی بهمون کمک کرد واقعا مجموعتون حرف اول رو میزنه آکس وود مثل مسابقه میمونه رقابت شما توی زیبایی و نوآوری کار هاتون