کمد دیواری پذیرایی جدید

کمد دیواری پذیرایی جدید

کمد دیواری پذیرایی

یکی از اجزاء تشکیل دهنده دکور اتاق پذیرایی کمد دیواری است. کمد دیواری پذیرایی نه تنها در خانه‌های کوچک بلکه در فضاهای بزرگ هم کارکردها و مزیت‌های خاصی دارد. این بخش از دکوراسیون اتاق پذیرایی در کنار جا دادن اشیاء تزیینی و قیمتی، نمای زیبایی هم به خانه می‌دهد. با ما همراه باشید تا بیشتر با این نوع کمد آشنا شوید.

کاربرد کمد دیواری پذیرایی

کمد دیواری در هر بخشی از خانه باعث نظم دادن به فضای اتاق می‌شود. کارکرد کمد دیواری پذیرایی تا حدی شبیه کمدهای دیگر خانه است. با این تفاوت که این نوع کمد بیشتر به زیبایی و چیدمان خانه کمک می‌کند. شما با قرار دادن ظروف سفالی، میناکاری‌ها، دکورهای پر زرق و برق در آن می‌توانید به دکور اتاق پذیرایی تنوع بدهید. قرار دادن اشیاء ضروری و دم دستی در این کمد هم جزو کارکردهای دیگر آن است. از طرفی، برای پر کردن فضای خالی پذیرایی یا برطرف کردن نقص‌هایی مثل کج بودن یا تورفتگی دیوار هم مناسب است. نکته مهمی که متناسب با کارکرد مدنظر شما از کمد دیواری پذیرایی وجود دارد، نحوه طراحی آن است.

انواع کمد دیواری پذیرایی

کمد دیواری پذیرایی با توجه به کارکرد و عمق تورفتگی دیوار، انواع مختلفی را شامل می‌شود؛ کتابخانه، کمد دیواری ویترینی، قفسه مخصوص اکسسوری‌ها، یا به طور کلی کمدی برای قرارگیری اجسام پنهان از دید از جمله کارکردهای کمد دیواری پذیرایی هستند. با طراحی‌‎های زیبا و جذاب می‌توانید از کمد دیواری به عنوان تی‌وی‌ روم یا میز تلویزیون نیز استفاده کنید که در این صورت، فضای میانی آن به محل نصب تلویزیون اختصاص می‌یابد. اطراف تلویزیون را با قفسه‌های جذاب و ساده به عنوان محلی برای قرارگیری اکسسوری، شمع و مجسمه تزئین کنید. محفظه زیرین می‌‎تواند درب‌دار و کمدمانند باشد تا از آن به نفع سازماندهی ظروف یا وسایل دیگر بهره بگیرید.

 

طراحی کمد پذیرایی

یکی از اصلی‌ترین نکات در رابطه به استفاده از کمد دیواری پذیرایی، طراحی آن است. شما باید قبل از طراحی، نوع کارکرد کمد را مشخص کنید. معمولا انواع مختلف کمدهای پذیرایی جنبه دکوری دارند. از این رو، طراحی ظاهری آنها اهمیت بسیار زیادی دارد. در این میان، طراحی داخلی و چیدمان قفسه‌ها هم بسیار مهم است. توجه به این نکات در زمان طراحی باعث می‌شود تا بیشترین بهره را از آن ببرید. از جمله مشخصات کمد دیواری پذیرایی که باید حین طراحی به آن توجه کنید، عبارتند از:

  • ابعاد و اندازه
  • درب کمد
  • رنگ و نمای ظاهری
  • متریال ساخت کمد پذیرایی

مشخص کردن هر کدام از این فاکتورها در زمان طراحی به کارکرد بهینه کمد می‌انجامد. معمولا خودتان باید بر اساس اهدافی که در استفاده از کمد مدنظر دارید این مشخصات را تعیین کنید. با این حال، راهنمایی و کمک گرفتن از سازندگان و متخصصین هم به شما در طراحی بهتر آن کمک خواهد کرد.

ابعاد و اندازه

یکی از مشخصات اولیه و ابتدایی طراحی کمد دیواری پذیرایی ابعاد و اندازه آن است. تعیین اندازه کمد به فضای اتاق پذیرایی و کوچکی یا بزرگی آن بستگی دارد. با این حال، در خانه‌های بزرگ هم می‌توانید از ابعاد کوچک یا متوسط برای طراحی استفاده کنید. این مسئله بستگی به نوع دکوراسیون اتاق پذیرایی و اقبال شما نسبت به استفاده از کمد پذیرایی دارد. بهتر است محل قرارگیری آن را در قسمتی از پذیرایی مشخص کنید که بیشترین فضای خالی را دارد. این کار نه تنها به نمای بهتر کمد بلکه به راحتی استفاده از آن هم کمک می کند.

درب کمد

یکی دیگر از مشخصات کمد دیواری درب آن است. انتخاب مدل درب کمد به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله عوامل اصلی عبارتند از ابعاد کمد، نوع طراحی نمای خارجی و جایگاه قرارگیری آن است. از جمله متداول‌ترین مدل‌ها برای درب کمد دیواری پذیرایی مدل کشویی و لولایی است. درب کلاسیک لولایی معمولا برای کمدهای کوچک و چوبی انتخاب خوبی است. ولی درب کشویی برای کمدهایی با متریال صنعتی مثل ام‌دی‌اف، ممبران، پی‌وی‌سی و غیره انتخاب بهتری است.

رنگ و نمای ظاهری

انتخاب نمای ظاهری و رنگ کمد دیواری پذیرایی یکی از اصلی‌ترین مشخصات آن است. از آنجایی که این مدل کمد در اتاق پذیرایی و در معرض دید همگان به‌خصوص مهمان‌ها قرار دارد، نمای بیرونی و ظاهری آن بسیار مهم است. شما می‌توانید از یک رنگ به‌خصوص یا ترکیبی از رنگ‌ها برای طرح روی کمد استفاده کنید؛ یا اینکه از روکش‌های طرح‌دار برای زیبا کردن سطح رویی آن بهره بگیرید.

استفاده از حکاکی‌ها و برش‌های هنری هم می‌تواند زیبایی دوچندانی به کمد پذیرایی ببخشد. انتخاب نمای شیشه یا آینه به عنوان درب کمد یا بخشی از نمای بیرونی آن درخشندگی خاصی به کمد می‌دهد. انتخاب هر کدام از این‌ها بستگی به دکوراسیون داخلی خانه و اتاق پذیرایی شما دارد. در طراحی نمای بیرونی کمد حتما به هماهنگی آن با رنگ و طرح دیوار و چیدمان اتاق دقت کنید.

متریال کمد دیواری پذیرایی

در گذشته اصلی‌ترین متریالی که برای ساخت کمدها استفاده می‌شد، چوب طبیعی بود. اما حالا با پیشرفت صنعت ساخت کمد و کابینت، متریال‌های صنعتی جایگزین چوب‌های طبیعی شده‌اند. دلیل این جایگزینی قیمت بالای چوب‌های مرغوب و همچنین کمک به حفظ محیط زیست است. با اینکه همچنان چوب طبیعی و کمدهای کلاسیک طرفداران خاص خود را دارند ولی متریال‌های صنعتی رواج بیشتری پیدا کرده‌اند.

متریال‌هایی مثل ام‌دی‌اف، ممبران، پی‌وی‌سی و غیره که در کنار طراحی و ساخت آسان، زیبایی و مدرنیته را به خانه شما هدیه می‌کنند. ظاهر لوکس این نوع متریال‌های مدرن مخصوصا برای خانه‌هایی با دکوراسیون مدرن انتخاب فوق‌العاده خوبی هستند. ساخت کمد دیواری پذیرایی با این نوع متریال‌ها چندان گران و هزینه‌بر نیست. در برخی موارد هم ساخت آنها بسیار ارزان‌تر از چوب طبیعی است.

توجه به متریال کمد دیواری در پذیرایی یکی دیگر واجبات است. برای کمد پذیرایی حتما از متریال باکیفیت و درجه یک در ساخت بهره بگیرید. کمدی که در پذیرایی نصب می‌شود باید مقاوم باشد تا به مرور زمان کیفیت و زیبایی خود را از دست ندهد. به عنوان مثال، خط و خش و خراش بر روی آن ایجاد نشود و زشت و نازیبا به نظر نرسد. استفاده از متریال نفیس و ارزشمند، مانند چوب طبیعی، زیبایی اتاق نشیمن و پذیرایی را چند برابر خواهد کرد و بر غنای کار می‌افزاید.

ویژگی‌های کمد دیواری پذیرایی

به طور معمول محل نصب کمد دیواری اتاق خواب است و معمولا افراد در پذیرایی کمد دیواری نصب نمی‌کنند. اما چنانچه فضای اتاق نشیمن و پذیرایی به نحوی باشد که قناسی یا فضای زائد داشته باشد، تعبیه کمد دیواری یک گزینه‌ی ضروری برای پوشاندن قناسی خواهد بود. کمد دیواری پذیرایی می‌تواند درب‌دار یا ققسه‌مانند باشد که در هر دو مدل، چنانچه مناسب و با طرح زیبا انتخاب شود، بر زیبایی خانه و دکوراسیون پذیرایی می‌افزاید. در ادامه به شما می‌گوییم برای داشتن یک کمد دیواری جذاب در پذیرایی باید چه گزینه‌هایی را لحاظ کنید:

– هماهنگی سبک کمد دیواری با دکوراسیون منزل

بسیار ضروری است که سبک کمد دیواری پذیرایی با سبک دکوراسیون منزل منطبق و هماهنگ باشد. شاید اگر کمد دیواری نصب شده در اتاق هماهنگ با وسایل اتاق نباشد، ایراد به حساب آید اما در مورد پذیرایی، ناهماهنگی یک فاجعه خواهد بود! اگر چیدمان منزل‌تان کلاسیک است، حتما از مدل‌های کمد دیواری با درب کلاسیک استفاده کنید و اگر سبک اتاق پذیرایی مدرن است، از کمدهای ساده و مدرن یا کمد دیواری‌های بدون درب استفاده کنید.

– انتخاب رنگ کمد دیواری

بهتر است رنگ کمد دیواری پذیرایی تند نباشد و جلب توجه نکند؛ حتی اگر سبک آن کلاسیک باشد! کمد دیواری بخشی است که باید کمتر در معرض دید باشد و اگر در فضایی مانند پذیرایی جلوه‌گری زیادی داشته باشد، حتما توی ذوق بیننده خواهد زد. رنگ کمد دیواری را با رنگ غالب دکوراسیون منزل هماهنگ سازید و از انتخاب رنگ‌های تند و پر انرژی برای آن بپرهیزید.

– دستگیره کمد دیواری

در مورد کمد دیواری‌های درون اتاق، انتخاب دستگیره‌های زیبا اگر چه حائز اهمیت است اما خیلی چالش برانگیز نیست؛ زیرا مهمان‌ها با ورود به خانه شما، از اتاق‌ها دیدن نمی‌کنند! اما در مورد پذیرایی، قضیه اهمیت بسزایی می‌یابد و مدل و طرح آن بسیار در چشم خواهد بود. حتما از دستگیره‌های باکیفیت و مناسب برای کمد دیواری پذیرایی استفاده کنید و زیبایی طرح و متریال دستگیره را حتما در اولویت قرار دهید.

– امنیت و استحکام کمد دیواری 

به طور حتم دوست ندارید یک کمد دیواری شُل و بدون استحکام در پذیرایی‌تان تعبیه شود! استحکام بدنه و نصب صحیح و محکم آن بر روی دیوار، یک الزام است که در مورد کمد دیواری پذیرایی نیز باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

– توجه به جادار بودن فضای داخلی

اگر چه کمد دیواری پذیرایی وظیفه‌ی پوشش‌دهی به پس‌روی دیوار و پوشاندن قناسی‌ها را دارد، اما توجه به جادار بودن فضای داخلی آن، یک مزیت است که کار شما را برای سازماندهی وسایل ریز و درشت، مانند وسایل پذیرایی و ظروف غذاخوری میهمان آسان می‌سازد.

– تناسب مدل کمد دیواری با کاربرد آن

کمد دیواری نصب شده در پذیرایی، ممکن است واقعا یک کمد درب‌دار برای سازماندهی وسایل و لوازم باشد و یا کاربرد‌های متفاوتی داشته باشد. به عنوان مثال اگر کتاب‌های متعددی دارید، بد نیست با قفسه‌بندی‌های مناسب از فضای کمد دیواری به عنوان کتابخانه استفاده کنید یا در مثالی دیگر، اگر ظروف تزیینی نفیس یا اکسسوری‌های زیبایی دارید، می‌توانید با تعبیه درب ویترینی و شیشه‌ای برای کمد دیواری از محفظه آن به عنوان دکور استفاده کنید.

ابعاد و اندازه کمد دیواری

 

 

ابعاد کمد دیواری پذیرایی

همانطور که اشاره کردیم کمد دیواری پذیرایی، حکم پوشاننده قناسی دیوار را دارد، بنابراین ابعاد آن به وسعت تورفتگی و قناسی دیوار در نظر گرفته می‌شود. برای اتاق‌ها حتما باید متراژ استانداردی را برای کمد دیواری رعایت کنید اما در مورد پذیرایی، زیبایی کار اهمیت بیشتری دارد. با توجه به وسعت محفظه و وجود درب برای کمدها، می‌توان درب‌هایی با طول ۴۵ تا ۶۰ سانتی‌متر را برای کمد دیواری پذیرایی سفارش داد. عمق کمد دیواری به اندازه پس‌روی دیوار است و نباید به گونه‌ای باشد که کمد دیواری جلوتر از دیوار قرار گیرد.

رنگ کمد دیواری پذیرایی

بهترین رنگ برای کمد دیواری پذیرایی، رنگی است که بیشترین هارمونی را با دکوراسیون منزل و اتاق پذیرایی داشته باشد. اگر سبک منزل‌تان کلاسیک است و رنگ‌های طلایی در آن وجود دارد، انتخاب کمد دیواری به رنگ سفید یا شیری با اکسسوری‌‎ها و گل‌دکوراتیوهای طلایی گزینه‌ی خوبی است. در مثالی دیگر اگر مبلمان‌تان چوبی است، از کمد دیواری چوبی استفاده کنید تا با وسایل چوبی منزل‌تان هماهنگ باشد. اگر دکور منزل‌تان سفید و سبک آن مینیمال است، کمد دیواری به رنگ خاکستری روشن یا سفید صدفی، انتخاب خوبی خواهد بود.

قیمت ساخت کمد دیواری پذیرایی

هزینه ساخت کمد در حالت کلی به نوع طراحی و متریال به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد. اگر به دنبال ساخت یک کمد دیواری پذیرایی لوکس و مدرن یا کلاسیک و بادوام هستید، احتمالا باید هزینه نسبتا زیادی بپردازید.

مثلا استفاده از چوب طبیعی و مرغوب، حکاکی و برش‌کاری و بهره‌گیری از طراحی‌های پرحاشیه و زمانبر هزینه بالایی دارد. در عوض، انتخاب چوب‌های صنعتی و مقرون‌به‌صرفه، طراحی‌های ساده و مدرن قیمت تمام شده را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

شما امروزه با هزینه نسبتا کمی می‌توانید یک کمد دیواری پذیرایی زیبا، مدرن، جادار، مرغوب و بادوام بسازید. کافیست طراحی و ساخت آن را به افراد متخصص و باتجربه بسپارید.

طراحان و سازندگان حرفه ای

طراحی و ساخت کمدهای دیواری کاری تخصصی و حرفه‌ای است. طراحان و سازندگان حرفه‌ای با تجربه و سابقه‌ای که دارند بهترین نوع طراحی را برای فضا و دکوراسیون خانه شما درنظر می‌گیرند. از طرفی، این کار متناسب با میزان بودجه و استطاعت مالی شما انجام خواهد شد.

گروه آکس چوب هم به عنوان یکی از گروه‌های حرفه‌ای و متخصص در زمینه ساخت انواع محصولات چوبی در کنار شماست تا بهترین‌ها را در خانه خود داشته باشید. این گروه با بهره‌گیری از ماشین‌ها و تجهیزات مدرن و به‌روز زیبایی را مهمان خانه‌های شما می‌کند.

امتیاز بدید!
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آکس چوب